SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Validare site pentru Mobile

Validare site pentru Mobile

Validare Site pentru Mobile

Validare site pentru Mobile – Navigarea pe Internet de pe telefoanele mobile este in continua crestere. Exista foarte multe persoane care intra pe Internet de pe telefonul mobil pentru diverse servicii sau pur si simplu navigheaza din plictiseala. Pentru ca site-ul nostru sa fie apt, la accesarea de pe un telefon mobil, va trebui sa indeplineasca anumite conditii. Validarea site-ului pentru telefoanele mobile nu este tocmai usoara, trebuie sa stii cum se optimizeaza un site si apoi sa testezi daca site-ul este incarcat corect pe un telefon mobil.

Cel mai important lucru de care ar trebui sa avem grija sunt imaginile, ele trebuiesc optimizate sa nu depasesca un anumit numar de KB, apoi fisierele CSS, JavaScript si link-urile din site. Daca pe pagina de start (Home), vom avea link-uri care au trimitere catre pagini externe, procentul de optimizare va fi foarte slab. In mod normal, un site nu ar trebui sa aiba trimiteri catre alte site-uri, chiar din pagina de start, se pot crea articole sau pagini secundare de unde se pot trimite astfel de link-uri.

Procentul de optimizare dat de W3C Mobile Checker, ar trebui sa depasesca 60%, pentru ca site-ul nostru sa fie incarcat bine pe un telefon mobil. Erorile care apar dupa efectuarea acestui test, ar trebui eliminate. Acest site ne arata exact care sunt problemele si ce ar trebui facut pentru eliminarea lor. Testati site-ul Dvs. aici: Validare site pentru Mobile . Puteti lua ca exemplu: http://romania-seo.ro

Puteti testa site-ul si aici:

Download JAVA Java Runtime Environment here

 

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol