Cursuri, conținut principal
Servicii de optimizare SEO

Validare site pentru Mobile

Validare Site pentru Mobile

Validare site pentru Mobile – Navigarea pe Internet de pe telefoanele mobile este in continua crestere. Exista foarte multe persoane care intra pe Internet de pe telefonul mobil pentru diverse servicii sau pur si simplu navigheaza din plictiseala. Pentru ca site-ul nostru sa fie apt, la accesarea de pe un telefon mobil, va trebui sa indeplineasca anumite conditii. Validarea site-ului pentru telefoanele mobile nu este tocmai usoara, trebuie sa stii cum se optimizeaza un site si apoi sa testezi daca site-ul este incarcat corect pe un telefon mobil.

Cel mai important lucru de care ar trebui sa avem grija sunt imaginile, ele trebuiesc optimizate sa nu depasesca un anumit numar de KB, apoi fisierele CSS, JavaScript si link-urile din site. Daca pe pagina de start (Home), vom avea link-uri care au trimitere catre pagini externe, procentul de optimizare va fi foarte slab. In mod normal, un site nu ar trebui sa aiba trimiteri catre alte site-uri, chiar din pagina de start, se pot crea articole sau pagini secundare de unde se pot trimite astfel de link-uri.

Procentul de optimizare dat de W3C Mobile Checker, ar trebui sa depasesca 60%, pentru ca site-ul nostru sa fie incarcat bine pe un telefon mobil. Erorile care apar dupa efectuarea acestui test, ar trebui eliminate. Acest site ne arata exact care sunt problemele si ce ar trebui facut pentru eliminarea lor. Testati site-ul Dvs. aici: Validare site pentru Mobile . Puteti lua ca exemplu: http://romania-seo.ro

Puteti testa site-ul si aici:

Download JAVA Java Runtime Environment here

 

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus