SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Traducerea unei teme WordPress

Traducerea unei teme WordPress

Traducerea unei teme WordPress – foarte multe persoane sau companii folosesc WordPress, pentru dezvoltarea unui website. Din punctul meu de vedere, WordPress, este cea mai buna platforma si cea mai stabila pentru crearea unui website, fie ca este vorba de un blog sau un site de companie. Firma noastra a creat zeci de site-uri pe aceasta platforma si toate au avut succes in promovare. Optimizarea platformei WordPress este o arta si nu se face foarte usor.

Daca ati ales WordPress si nu doriti sa apelati la o firma de specialitate pentru instalare si configurare, iata cum puteti traduce o tema! In primul rand aveti nevoie de un soft micutz, pe care sa il instalati in computerul Dvs. Il descarcati de acici – Poedit – Traducere WordPress.

Majoritatea temelor WordPress, au un fisier de traducere cu extensia .po. Acest fisier se gaseste in tema sau in directorul „language” „lang”, in tema utilizata de Dvs. Fisierul poate avea numele default.po sau alceva.po. Acest fisier il copiati pe desktop si dupa instalarea poedit, se va deschide automat cu acest soft. Mai jos aveti imaginea programului:

Traducere WordPress

Dupa modificarea fisierului respectiv, automat se va mai crea un fisier cu extensia .mo. Cele doua fisiere trebuiesc incarcate (rescrise), in folderul cu tema Dvs. Nu incarcati aceste fisiere in directorul „language” ci in directorul temei.

Important!

Platforma WordPress, trebuie sa fie instalata in limba romana. Fisierul „default.po”, va trebui redenumit in „ro_RO”, pentru ca sistemul sa poata incarca traducerea in browser.

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

2 Comentarii
 • Selena
  Adaugat la 17:50h, 05 februarie Răspunde

  Traducerea unei teme WordPress se poate realiza şi cu ajutorul unei platforme online intuitive precum https://poeditor.com/
  Pentru o mai mare automatizare a procesului de localizare, puteţi apela la plugin-ul POEditor special pentru WordPress http://wordpress.org/extend/plugins/poeditor/

 • Opti SEO
  Adaugat la 18:34h, 05 februarie Răspunde

  Corect ce spui Selena, insa ar trebui sa evitam pe cat posibil instalarea de plugin-uri. Eu am ales aceasta varianta pentru ca pare mai profesionala. Orice plugin instalat poate scade procentul de optimizare si nu cred ca dorim acest lucru.

Adaugati un comentariu la acest articol