SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Test SEO

Test SEO

Teste SEOTest SEO – Este foarte indicat sa stiti daca site-ul Dvs., este apt pentru promovare sau daca este optimizat corect. Un test SEO, nu este chiar usor de facut, ai nevoie de experienta si cateva programe speciale. Tstele noastre sunt pentru optimizarea on-page, care este foarte importanta pentru cresterea unui website in motoarele de cautare. Un test simplu puteti face cu Page Speed, un addon pentru Firefox, care poate arata erorile din paginile Web. Mai nou, se poate instala in in Google Chrome, numai ca mie m-i se pare mai greoi.

Ce putem testa:

 • Optimizarea imaginilor
 • Fisiere CSS si JavaScript
 • imagini scalate
 • imagini fara dimensiune
 • imagini fara descriere alt
 • erori CSS sau XHTML

Dupa acest test SEO, puteti sti exact care sunt problemele din site-ul Dvs. Cereti un Test SEO

Save

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

5 Comentarii
 • Romania SEO
  Adaugat la 14:27h, 08 ianuarie Răspunde

  Test SEO la ce?

 • EUGEN COSTANDIS
  Adaugat la 12:55h, 08 ianuarie Răspunde

  buna ziua as dori si eu un test gratuit daca se poate ? va multumesc

 • EUGEN COSTANDIS
  Adaugat la 12:58h, 08 ianuarie Răspunde

  ideea este ca as vrea sa-l imbunatatesc daca se poate trebuie discutat sa vedem despre ce este vorba ,multumesc

 • Romania SEO
  Adaugat la 05:59h, 24 mai Răspunde

  Buna Sergiu! Folosesti o platforma gratuita „CMS Made Simple” si vad ca faci si reclama pentru acest CMS. Nu este rau insa, nu ar trebui sa stie toata lumea ce platforma folosesti. Problema grava este ca procentul tau de optimizare este foarte slab 59%. Un website slab are un procent de 85%, mai ai pana acolo. Dupa crearea unui website, este obligatorie optimizarea onpage altfel, va fi greu sa iti promovezi produsele sau serviciile.
  Detalii:
  -imagini fara dimensiune
  -imagini neoptimizate
  -nu ai cache la site
  -nu ai compresie
  -fisiere JavaScript, prea mari
  -fisiere CSS, prea mari
  -etc.

 • sergiu
  Adaugat la 05:21h, 24 mai Răspunde

  buna ziua,
  se poate un test?

  multumesc!

Adaugati un comentariu la acest articol