Skip to content
Performanta Website

Performanta Website

Performanta Website – in Internet, exista cateva instrumente de testare gratuita pentru website-ul nostru. Daca aveti probleme de incarcare in browser sau o scadere in rezultatele organice, va sfatuiesc sa testati website-ul Dvs., cu aceste tool-uri gratuite. Daca veti cere unui specialist in optimizare SEO, sa faca o analiza a site-ului Dvs., veti constata ca majoritatea vor folosi aceste tool-uri care testeaza performanta unui website. Studiati un exemplu de optimizare pe website-ul top 3 cazinouri online.

In general, problemele aparute la un website pleaca de la optimizarea on-page, prea multe fisiere CSS, prea multe fisiere JavaScript, erori PHP, imagini neoptimizate, titluri si descrieri care nu sunt relevante, etc. Dupa rezolvarea eventualelor probleme de optimizare SEO, on-page, se poate trece la faza a doua, adica aplicarea unor servicii de promovare site, care ne vor ajuta sa avansam in rezultatele organice ale motoarelor de cautare.

Vom prezenta cele mai populare website-uri, unde putem face o analiza a site-ului nostru. In cazul in care doriti o analiza profesionala, ne puteti contacta si vom analiza website-ul Dvs.

  • Pingdom Tools – o interfata cu adevarat profesionala.
  • PageSpeed Insights – un instrument gratuit oferit de Google, pentru a permite proprietarilor de site-uri sa testeze orice website sau pagina Web. Din punctul nostru de vedere, PageSpeed Insights, trebuie folosit de orice persoana care detine un website. In acest mod, veti sti exact ce sa cereti programatorilor in cazul in care doriti optimizarea site-ului Dvs.
  • WebPageTest – un instrument puternic, fara o interfata profesionala dar de foarte mare ajutor.
  • GTMetrix – GTMetrix este similar cu Pingdom Tools, insa aici avem pposibilitate de dezactivare a anunturilor din website. Putem testa performanta unui website cu anunturi si fara anunturi.
Back To Top