Skip to content

Strategii de Optimizare SEO

Strategii de Optimizare SEOStrategii de optimizare SEO – firmele sau companiile mari au in general angajati pentru promovarea online. Daca un produs sau un serviciu va trebui promovat sau a scazut in rezultatele organice, va trebui sa apelam la strategii de promovare online. In cazul in care site-ul Dvs., nu are persoane specializate in domeniul SEO, va trebui sa va documentati si sa aplicati diverse servicii pentru imbunatatirea rezultatelor. Pe site-ul nostru gasiti diverse documentatii SEO si moduri de optimizare profesionala, sau chiar puteti cere in mod gratuit un test pentru site-ul Dvs.

Ce ar trebui sa stim:

Consultanta SEO

Consultanta SEOConsultanta SEO Profesionala – serviciul de consultanta SEO, se bazeaza in primul rand pe experienta acumulata de profesionistii nostri in acest domeniu si pe seriozitatea cu care trateaza orice serviciu pentru clienti. Pentru un loc bun in motoarele de cautare la cautarile organice, un website trebuie sa indeplineasca anumite standarde. Daca site-ul Dvs. nu este imbunatatit cu cerintele motoarelor de cautare, afacerea poate avea de suferit din cauza numarului de vizitatori mic. Noi va putem tine la curent cu noile schimbari si putem indica ce ar trebyui imbunatatit la site.

Audit SEO

Audit SEO

Audit SEOAudit SEO –  cum ne poate ajuta un audit SEO si cat este de necesar pentru un website. Exista foarte multe firme care detin un loc bun in motoarele de cautare si nu mai continua optimizarea sau promovarea site-ului. Un audit SEO se refera la oportunitati sau la probleme existente in site. Este foarte indicat sa apelati la un specialist pentru a cere un audit SEO. Pentru aceste servicii noi nu percepem taxe si nu exista obligatii dupa crearea unui audit pentru site-ul Dvs.

Strategie SEO

Strategie

Strategii SEOStrategii SEO – daca firma sau compania Dvs., lanseaza un nou produs sau chiar un serviciu, va trebui sa aveti o strategie pentru promovarea online. Este extrem de important sa planificati metodele si modul de lucru pentru promovarea noului serviciu. In general, noile servicii se promoveaza in pagini secundare sau articole. Pentru acest lucru va trebui sa stim exact cum vom ajunge pe locuri fruntase la cautarile organice. Promovarea prin cuvinte de legatura la expresia principala este foarte importanta, trebuiesc facute teste de concurenta si gasite modalitati simple de promovare.

Web Design

Web Design

Web DesignWeb Design – web design nu inseamna numai crearea unui site, mai inseamna si imbunatatirea acestuia, lucru foarte important pentru vizitatori. Daca cromatica aleasa de Dvs., a devenit plictisitoare sau este prea rece, puteti apela la serviciile noastre de web design, pentru o imbunatatire sau chiar pentru idei. Design-ul unui site se poate modifica si partial, prin adaugare de spatii in care se pot adauga reclame, schimbarea culorilor sau a logo-ului, etc. Un website nu trebuie sa aiba multe imagini in template, se poate ingreuna incarcarea in browsere, unde exista posibilitate se pot adauga doar culori.
Web Copywriting

Web Copywriting

Web CopywritingWeb Copywriting – continutul relevant si de calitate este baza de promovare online. web copywriting-ul, se refera in special la optimizarea coontinutului, la strategii de “citeste si aici, este important”! Daca un vizitator a venit din Google, pe o anumita expresie cheie, va trebui sa incercam prin link-uri si jocuri de cuvinte, indicarea si altor articole asemanatoare. Este foarte bine ca un vizitator sa gaseasca articole interesante chiar din continutul textului pentru care a venit din motoarele de cautare. In acest mod, bouncerate-ul (timpul petrecut pe site), va fi in crestere, lucru care creste posibilitatea de promovare a site-ului. Daca un vizitator paraseste site-ul numai dupa cateva secunde, inseamna ca – materialul respectiv are o relevanta slaba.

Consultanta SEO

Back To Top