Cursuri, conținut principal
Servicii de optimizare SEO

Site ieftin – Numele de domeniu

Alegerea unui nume de domeniu

Numele domeniului este foarte important in promovarea unui site. Daca doriti sa promovati o afacere in care vindeti produse de parfumerie sau cosmetica, va trebui sa gasiti un nume de domeniu care sa contina un cuvant cheie sau chiar cuvantul cheie principal. Google AdWords, va da posibilitatea testarii concurentei pe fiecare cuvant cheie sau expresie de care sunteti interesat, trebuie doar sa creati un cont Google si sa faceti testele respective.

Dupa alegerea numelui de domeniu si finalizarea punctelor din articolul Site Ieftin – Realizarea unui site , va trebui sa folosim cateva soft-uri care ne ajuta sa dezvoltam site-ul. Voi face o mica prezentare cu soft-urile necesare pe care si eu le folosesc.

Soft-uri pentru crearea unui site Web

  • Photoshop – acest program ne ajuta la crearea sau modificarea imaginilor in site. Daca imaginile provin din Internet, va trebui obligatoriu sa le modificam.  Puteti folosi Photoshop Online, oferit de Romania SEO
  • Dreamweaver – un soft de la Adobe, care ne ajuta sa editam fisiere PHP, HTML, CSS, Js, etc. Puteti folosi un alt editor de text sau chiar editorul de la Windows, notepad sau wordpad.
  • GrepWin – un soft care ne ajuta sa cautam un text in fisierele template-ului folosit sau in tot site-ul. Dupa instalarea unui template, existe tot felul de campuri care trebuiesc editate. Este foarte greu sa iei fiecare fisier in parte si sa cauti text-ul respectiv. Puteti pune folderul cu template-ul pe desktop, dati click-dreapta, alegeti GrepWin, scrieti text-ul pentru cautare si veti avea afisate toate fisierele care contin acel text. GrepWin, il puteti descarca de aici: Download GrepWin
  • Filezilla – un client FTP, cu care ne conectam pe server si facem transfer de fisiere. Unele persoane prefera sa lucreze direct din cPanel insa, din punctul meu de vedere este foarte greu si pierdem timp. Pentru conectarea pe server cu Filezilla, puteti utiliza userul si parola primite de la firma de hosting. Download Filezilla , il instalati, la host puneti ftp.numelesite-ului.ro, username-ul, parola si portul 21.

Acestea sunt cateva din programele necesare dezvoltarii unui website. Vom reveni cu un alt material despre instalarea si configurarea WordPress.

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus