Sari la conținut

Site compatibil cu telefoanele Mobile

La ora actuala este foarte indicat sa ai site-ul compatibil cu telefoanele mobile. Foarte multi dintre clientii nostri au specificat ca acceseaza zilnic de cateva ori site-ul de pe telefonul mobil si chiar citesc articole de pe site-ul nostru. Pentru a crea un site compatibil cu telefoanele mobile este destul de greu. Pentru platformele WordPress, exista cateva plugin-uri care se pot instala insa, nu cu un randament bun, poate cele pe bani sunt mai avantajoase, inca nu am testat.

Site Compatibil cu Telefoanele MobileLuna aceasta Google, a anuntat ca a facut parteneriat (echipa spun ei!) cu DudaMobile (o alta investitie Google) si ca avem un avantaj destul de mare (deocamdata gratuit) si anume – crearea unei pagini separate care sa fie compatibila cu telefoanele mobile (Android, iPhone, Windows Phone, Blackberry), practic se adauga un cod generat de DudaMobile, care se adauga in site-ul nostru. In momentul interogarii in browser a site-ului nostru, se va face automat redirect catre pagina creata pe DudaMobile.

Pentru mine este un lucru imbucurator, mai ales ca Google, mai mult ca sigur pune accent pe compatibilitatea site-ului cu telefoanele mobile. Inregistrarea pe site este foarte simpla, adaugi o adresa de email valida, parola si apoi doar adaugi URL-ul site-ului, alegi o tema (exista posibilitatati de editare CSS, HTML), copiezi codul si il adaugi in site. Exista documentatie video pentru adaugarea cod-ului in Joomla, WordPress, Drupal, HTML, etc., foarte avantajos, nu trebuie sa fii profesionist pentru adaugarea cod-ului respectiv.

Inainte sa faceti acest pas, testati site-ul nostru, daca va multumeste continuati cu incredere! Romania SEO, pe DudaMobile .Pentru crearea unui cont, accesati DudaMobile.

 

Înapoi sus