Skip to content
SEO

SEO

SEOSearch Engine Optimization, sau optimizare pentru motoarele de căutare. În această secţiune, sunt două categorii principale, optimizarea on-page şi optimizarea off-page. Orice model de website care este vizibil pentru motoarele de căutare, ar trebui să fie optimizat. Foarte mult contează partea de hosting, dar dacă dați de o companie ca nav.ro, veți avea de pierdut timp și bani. Această companie tratează clienții foarte urât.

Cu toate că în ultimul timp şi în special anul 2013, SEO se pare că este o “ţintă în mişcare”, nu putem renunţa la aceste servicii. Serviciile de optimizare on-page şi off-page, sunt necesare chiar dacă pe un anumit website se publică zilnic conţinut proaspăt şi este trimis în reţelele sociale importante.

Promovarea unei companii în Internet, se face destul de greu prin intermediul unui website nou. Poziţionarea în primele locuri din rezultatele organice nu se poate face în câteva zile, este nevoie de timp şi seriozitate. În ultimul timp se pune accent pe “marketing-ul modern”, protocoalele Web semantice, din care fac parte şi microformatele sau schema.org, care ajută motoarele de căutare să înteleagă mai bine conţinutul publicat.

Optimizare SEO, on-page

Din experienţa Dvs., în mediul online, sunt sigur că nu vă place un website care se încarcă greu în browser, mai ales dacă folosiţi un dispozitiv mobil! Serviciul de optimizare SEO, on-page, este la fel de vechi ca şi motoarele de căutare şi nu se poate renunţa la el. Viteza de încărcare în browser a unui website este fără îndoială un factor major.

Peste 70%, din optimizarea unui website, este legată de partea tehnică, optimizarea imaginilor, a tag-urilor, titluri, descrieri, conţinut, CSS, JavaScript, microformate, etc. Platformele gratuite gen WordPress, Joomla, Magento, Prestashop, etc., sunt destul de greu de optimizat. Vad foarte multe site-uri online, care au în codul sursa un meta name generator cu numle platformei folosite sau a plugin-ului folosit la magazinele online. Aceste coduri trebuiesc eliminate, partea de cod HTML a unui website trebuie curăţată, comprimată, optimizată.

Unde testam site-ul pentru optimizare SEO

Există în Internet, destule website-uri care ne ajută să ne facem o idee despre SEO. Trebuie însă să reţineţi că este foarte importantă şi partea de hosting, cât de bun este serverul de unde se încarcă site-ul nostru. Testaţi pe:

Back To Top