SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Promovare Web

Promovare Web

Promovare Web sau Optimizare SEO Off-page – promovarea web, este un proces profesional utilizat de webmasteri pentru creşterea traficului organic pe un anumit website în vederea vânzarii serviciilor sau produselor oferite de o anumită companie în Internet. Practic, acest serviciu influentează motoarele de căutare să afiseze expresiile sau cuvintele cheie promovate de o anumită pagină, în primele rezultate organice.

Pentru un serviciu de promovare Web, se aplică tehnici speciale, cum ar fi – link building, publicarea articolelor sau paginilor în reţelele sociale importante, comentarii pe bloguri, forum-uri, înscriere în directoare Web, profesionale, etc. Aceste servicii se aplică doar după o testare în prealabil a website-ului şi în functie de concurenţa pe un anumit domeniu.

Nu există companii care să garanteze primele locuri în Google – sau dacă există astfel de companii, înseamnă că au ceva „neamuri” la Google! Promovarea unei expresii poate dura de la câteva săptămâni până la câteva luni. Promovarea unui website depinde de foarte mulţi factori, cum ar fi vechimea website-ului, conţinutul, optimizarea on-page, numărul de link-uri (backlink-uri), structura internă de link-uri, etc.

Dacă doriţi ca website-ul Dvs. să fie vizibil în motoarele de căutare, va trebui să apelaţi la o companie de specialitate care oferă astfel de servicii. Agenţia noastră poate face acest lucru pentru Dvs. Complectaţi formularul de mai jos şi vă vom trimite o cotaţie de preţ în cel mai scurt timp.

FORMULAR PROMOVARE WEB

Save

Save

Save

Save

Nume:
Email:
Telefon:
Servicii:
Comentariu: