Cursuri, conținut principal
Servicii de optimizare SEO

SEO London

SEO Consultant London – o curiozitate pentru persoanele care presteaza servicii SEO in Romania! Am fost contactat de o firma de imobiliare de la Londra, pentru optimizarea unui website. Putin curios, firme de servicii SEO, exista si acolo insa, mult mai scumpe. Persoana respectiva m-a contactat telefonic si am fost rugat sa testez site-ul, pentru ca nu aparea nici la pagina 50, pe o anumita expresie, cu toate ca doua firme SEO, de la Londra, au lucrat la acel website. Testele SEO, oferite de firma noastra sunt gratuite, este si asta un avantaj, macar stii de unde sa incepi.

In urma testelor efectuate la site-ul respectiv, am gasit foarte multe probleme, chiar foarte multe. In Romania, exista profesionisti in acest domeniu si pot spune ca sunt mandru de unele persoane din domeniul SEO, care activeaza in Romania. Urmatoarea discutie cu persoana care a cerut acel test, a fost tot telefonica si i-am explicat problemele din site, a injurat putin si mi-a propus sa ma ocup de optimizarea site-ului.

SEO Consultant London & Web Design LondonDin curiozitate, am accesat google.co.uk si am scris la cautare expresia „seo london”, am testat site-urile din prima pagina si m-am blocat! Firme care promoveaza expresia SEO London, firme de specialitate, cu angajati, cu vechime in acest domeniu, au site-uri mai slabe decat un website de prezentare din Romania! Cum este posibil, ce cauta in rezultatele organice de pe Google, cum au ajuns acolo? Concurenta pe expresia „SEO London”, este mare, ce au facut de fapt (exista si la noi astfel de firme insa, mult mai putine), pentru aceste rezultate:

  1. Nu pun accent pe optimizarea on-page
  2. Platesc foarte mult la AdWords
  3. Cumpara link-uri
  4. Cumpara advertoriale, etc.

…pai Dom’le, asta este investitie care trebuie facuta la nesfarsit, nu ar fi mai bine natural? Am testat primele 5 site-uri cu Page Speed, de la Google, procent sub 50%, doar unul depasea 80%, cred ca din nestiinta! Optimizarea on-page, a unui website, se face o singura data, atat, cat de greu poate sa fie? Am prezentat cateva site-uri din portofoliul nostru si am rugat persoana care cerea optimizarea site-ului sa le testeze, a fost foarte mirat si a intrebat cum am putut depasi cu majoritatea 90-95%, optimizare, chiar si 100%. Raspunsul meu a fost – „suntem romani, putin saraci dar stim sa facem de toate!”. Incantat de raspunsul meu, m-a invitat la Londra, pentru alte proiecte si sper sa optimizez si site-urile firmelor SEO din Londra, pe expresia SEO London!

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus