SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

SEO Alba

SEO Alba

SEO AlbaSEO Alba – Pentru ca locatia noastra este in Alba Iulia, incercam sa promovam site-urile din aceasta zona. SEO Alba, este o expresie care nu prea are cautare insa, poti avea avantaje de trafic daca esti pe primele locuri in Google. Persoanele care doresc promovarea sau optimizarea site-ului sau a paginilor Web, pot apela cu incredere la serviciile noastre. Asa cum promovam aceasta expresie, putem promova si serviciile sau produsele Dvs.

Inainte de inceperea promovarii, va trebui sa testati site-ul pentru cuvintele sau expresiile cheie pentru care se incearca promovarea. Promovarea unui site se face in functie de concurenta. Targetul poate fi Romania sau o anumita zona. Acest articol a fost creat in data de 19 Iulie 2011, site-ul are doar 5 zile. Suntem foarte curiosi cand va fi in prima pagina Google, pentru expresia SEO Alba.

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol