Cursuri, conținut principal
Servicii de optimizare SEO

SEO 2014

SEO 2014 – ne apropiem de sfărşitul anului 2013 şi putem spune că a fost un an destul de greu datorită schimbărilor multiple în algoritmii Google. Sperăm că în anul 2014, serviciile oferite de compania noastră vor fi mult mai eficiente şi cu rezultate mult mai bune. SEO 2014, pentru compania noastră va începe cu teste gratuite de optimizare şi promovare, pentru companiile care doresc acest lucru.

Există foarte multe website-uri care au avut probleme la partea de promovare. Au crescut în rezultatele organice, au scăzut pe diverse expresii sau cuvinte cheie şi chiar unele companii au dispărut din rezultatele afişate de Google. După cum vedeţi, la finalul acestui an Opti SEO.ro, a fost modificat la partea de design şi structură din diverse motive. Noutăţile apărute în algoritmii Google, ne-au forţat să făcem acest lucru şi putem spune că a fost o muncă destul de costisitoare.

PROCEDURI SEO 2014

Dacă Google, a adus îmbunătăţiri motorului de căutare şi multe, multe noutăţi, în România, ne putem lăuda cu modificările care vor apărea la ROTLD, legat de domeniile .ro, adică se va percepe o taxă anuală pentru domeniile .ro, lucru care ne enervează foarte tare! Oricum, nu avem de ales pentru că depindem de domeniile deja cumpărate şi la care nu se poate renunţa însă, pentru noile domenii cu siguranţă vom avea .com, .org, sau altele.

Care vor fi procedurile companiei noastre pentru SEO 2014! Pentru compania noastră este foarte important să ne păstrăm clienţii. Nu suntem încântaţi dacă creem un website şi colaborarea cu compania respectivă se termină. Noi dorim o afacere de lungă durată, să oferim toate serviciile legate de SEO, inclusiv mentenanţă.

În anul 2014, toate companiile sau persoanele pentru care vom dezvolta un website, vor beneficia de optimizare SEO, gratuită şi dacă este posibil, toate modificările de design sau structură se vor efectua fără costuri suplimentare.

PRETURI STANDARD LA SERVICIILE SEO 2014

Afişăm preţurile standard la serviciile SEO 2014 şi Web Design, pentru o mai uşoară colaborare cu clienţii noştri. Pentru partea de optimizare on-page, a unui website, preţurile vor fi diferite numai pentru magazinele online şi portaluri de anunţuri auto, imobiliare, etc.

  • Optimizare site prezentare companie – 160 Euro
  • Optimizare magazine online si portaluri – 270 Euro
  • Creare website standard de prezentare – 375 Euro
  • Creare magazine online – 650 Euro

Pentru serviciile de optimizare on-page, plata se va face – 50%, la startarea proiectului şi 50%, la final. Pentru serviciile web design/creare site, procedura este diferită.

  • După discuţia telefonică sau prin email, se va stabili modelul website-ului
  • Vom crea un exemplu care poate fi studiat online
  • Dacă compania sau persoana care cere un serviciu de web design/creare site, doreşte startarea proiectului cu compania noastră, plata se va face în avans 50% şi la final se va achita restul de 50%. Pentru exemplele create de noi nu se percep taxe. Un exemplu de website poate fi finalizat în doar 24 de ore, după care se va putea stabili design-ul final şi structura website-ului.

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus