SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Romania Web Design

Romania Web Design

Romania SEOBine ati venit pe Romania Optimizare SEO. Gasiti aici un Website profesional de Optimizare si Promovare pentru motoarele de cautare. Pe site-ul nostru veti putea participa la discutii despre Web Marketing, Email Marketing, Web Design, Optimizare, Promovare, etc. Daca sunteti specialist in acest domeniu, puteti crea un cont in comunitatea noastra pentru a participa la discutii si la dezbateri despre anumite subiecte. Va oferim si posibilitatea adaugarii unui link catre site-ul dumneavoastra sau postarea de evenimente si articole interesante din site.

CREARE SITE WEB – ROMANIA SEO WEB DESIGN

  • Joomla: Crearea site-urilor pe platforme Joomla, magazine online, forumuri sau site-uri de anunturi si socializare.
  • WordPress: Pagini Web de prezentare pe platforme WordPress, bloguri, site-uri pentru avocati si notari.
  • PHP, HTML: Crearea site-urilor pentru orice domeniu de activitate in HTML sau PHP. Design unic si cromatica profesionala sau redesign pentru orice model de site Web.
  • Optimizare si Promovare pentru website-uri din domeniul turism-ului si anunturi cazare sau directoare Web. Turism-ul in Romania, este in continua crestere, cu ajutorul nostru puteti avea un trafic mult mai mare.

Save

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol