Skip to content

Reparaţii Calculatoare Alba

Reparatii Calculatoare Alba


Reparaţii Calculatoare Alba – cu o experienţă de peste 20 de ani, în domeniul IT, putem rezolva orice problemă aparută la un Laptop sau calculator de birou. Specialitatea noastră este recuperarea de date, reparaţii calculatoare si plăci de bază, unităţi de stocare şi tot ce înseamnă software.

În funcţie de resursele PC-ului Dvs., putem instala şi configura orice sistem de operare, de la windows 95-98 şi până la Windows8, care necesită profesionalism la instalare. Sistemele de operare Windows, se instalează destul de uşor însa, configurarea nu se poate face decât de o persoana care are experienţă în acest domeniu.

După cum bine ştiţi, problemele apărute după ceva timp de la instalare pot bloca sistemul Dvs., de operare din mai multe motive – viruşi, programe descarcate şi instalate fără analizare, etc. La ora actuală în Internet, există companii care dezvoltă programe gratuite şi uneori ne fac mai mult rău decât bine. Aceste companii au tot felul de contracte cu firme sau persoane care dezvoltă programe de calculator şi la instalare ne trezim cu tot felul de tâmpenii instalate în sistem, care nu ne ajuta.

Companiile sau persoanele care dezvoltă programe pirat sau programe folosite pentru reclama altor companii, plătesc bani buni să integreze instalarea software-ului respectiv în alt software gratuit. Important este să citiţi cu atenţie ce se instalează în sistemul Dvs.

În general, aceste programe pirat sau posibili viruşi, se bazează pe mici pachete instalate în browserul Dvs., fie el Internet Explorer ( care din punctul nostru de vedere este cel mai slab), Mozilla Firefox, Google Chrome, sau alte browsere. Dacă aceste programe sau viruşi sunt implementate forţat în browserul Dvs., este necesar să apelaţi la o peroană de specialitate pentru eliminarea lor.

Devirusările sau modificările de soft din sistemul Dvs., se pot face şi online, nu este necesar să veniţi cu unitatea la firma noastră sau cu laptop-ul. Noi folosim un sistem cunoscut pentru logare in sistemul Dvs. şi rezolvăm orice problemă.

Back To Top