SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Orange şi Reţeaua 4G

Orange şi Reţeaua 4G

Tehnologia 4 G, de la Orange


Orange şi Reţeaua 4G – Din data de 7 Aprilie 2014, Orange România a extins reţeaua 4G în peste 90 de oraşe din Romania, reprezentând cam 45% din populaţia ţării. Orange spune că tot de atunci sa lansat în teste şi tehnologia 4G+, care permite viteze de pâna la 300 Mbps. În peste 1000 de localităţi din ţară va fi disponibil Orange 4G, cu o viteză de până la 60 Mbps la download şi 30 Mbps la upload. Există şi o variantă mai accesibilă ca preţ care promite viteze de până la 30 Mbps la download şi 15 Mbps la upload.

Referitor la tehnologia 4G+, Orange promite până la 300 Mbps la download şi va putea fi testată în magazinele Orange Shop din Timişoara, Bucureşti, Cluj-Napoca sau Iaşi .

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol