Cursuri, conținut principal
Servicii de optimizare SEO

Probleme Instalare WordPress

Probleme Instalare WordPress – in ultimul timp au inceput problemele cu platforma WordPress, fie ca este vorba de serverul in care este instalat sau problemele vin din aceasta platforma. Pe unele servere, la adaugarea unui nume de domeniu nou se creaza automat un fisier .htaccess, care ajuta actualmente la instalarea WordPress-ului. Fara acest fisier, WordPress, nu mai poate fi instalat.

Imi amintesc ca acest gen de probleme (instalare, configurare, bug-uri, etc.), erau la versiunile de Joomla, mai vechi, pana la versiunea 1.5. Aceste platforme (CMS-uri), incep sa devina prea complicate si apar probleme la instalare, la instalarea temelor, apar pagini albe, etc. Pana la versiunea 3.0, WordPress, a fost foarte stabil, este posibil sa fie si din update-ul serverelor la noile versiuni de PHP insa, prea multe probleme apar.

WordPress – Instalare si configurare

In cazul in care incercati sa instalati WordPress si apar probleme la instalare, controlati daca aveti fisierul .htaccess in structura WordPress. Daca nu aveti un astfel de fisier, creati un fisier htaccess.txt si la urcarea pe server a fisierului respectiv il puteti redenumi .htaccess. Instalarea se va efectua cu succes. Este posibil sa aveti nevoie de stergerea cache-ului la browser-ul Dvs. Puteti descarca un fisier .htaccess cu toate optiunile pentru optimizare de aici: Descarca .htaccess optimizat

Pagina alba dupa instalarea WordPress

Daca dupa instalarea WordPress si accesarea panoului de administrare veti primi o pagina alba (blank), controlati fisierul wp-config.php si stergeti liniile goale de la sfarsitul acestui fisier. Se poate sa aveti spatii goale si la functions.php sau index.php.

Urcare baza de date pe server (Eroare MySQL)

Este posibil sa primiti eroare de la serverul MySQL, cand incercati sa urcati o baza de date pe server. Acest lucru se poate datora tot unui camp gol la sfarsitul bazei de date sau este posibil sa existe un caracter in plus, o linie, etc.

 

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus