Skip to content

OTV – Site de Presedinte

OTVSite-ul lui Diaconecu Presedinte – subiect care cred ca ar trebui discutat! Avem avioane si elicoptere sau, ce ne mai trece prin cap, avem televiziuni, relatii, bani multi si alte cele insa, imaginea noastra pe Internet este intretinuta de persoane care ar trebui sa mearga la cursuri! Ce cursuri si de ce? Pai la cursuri pentru meseria pe care o presteaza! Eu nu il vad pe Diaconescu, o persoana care sa fie rau platnica (parerea mea), are angajati in IT, pentru site, prezentatori, soferi, etc. Noi astia mai mici, stim sa ne alegem personalul, daca vand papuci, ar tr’e sa stiu ce inseamna un papuc. Pentru ca fiecare meserias priveste un obiect sau un serviciu din punctul lui de vedere, asa am privit si eu site-ul lui Diaconescu, sau mai bine spus, unul din site-urile OTV. Ce constat si ce nota as da site-ului respectiv! Pai nu as da pentru ca nu merita, foarte slab, chiar slab. Iata rezultate pentru un site de PRESEDINTE (fara vina lui):

http://www.otv.com.ro/

  • Procent de optimizare 53% (un site slab, are un procent de optimizare de 85%!), aveti aici imaginea cu procentul de optimizare pentru acest site:

Optimizare site OTV

 

Site de Presedinte?

De ce ar trebui sa am o prezentare impecabila! De ce ar trebui sa arat ca pot! Pai pentru ca asa este corect, asa este normal, daca vand castraveti, sa ii am pe cei mai lungi, nu? Alte detalii de site:

  • Validarea XHTML
  • Validare CSS

Daca nu sunteti lamuriti, cititi un articol in care veti sti sa testati un site: Cum testez un site . Chiar ma gandesc ce bani plateste Diaconescu pentru site-ul acesta. In Romania sunt experti in acest domeniu cu zecile de mii. Firmele care deja au luat “locurile PLUS”, fac servicii de cacao (scuze), bani iau de te sperii si servicii cucu! Eeee, Diaconescu, nu le stii pe toate, trimite copiii la cursuri sau nu le mai da doau luni bani si vei vedea ce imagine ai pe Internet!

Back To Top