Cursuri, conținut principal
Servicii de optimizare SEO

Optimizare SEO – Performanta Site

Optimizare SEO – Performanta Site – pentru ca este ultima zi a anului 2011, mi-am facut un pic de timp pentru un ultim articol despre performanta site-ului. La ora actuala, viteza de incarcare in browser a unui site, este unul dintre cei mai importanti factori. Acest lucru nu avantajeaza numai detinatorii de pagini Web, este un avantaj si pentru persoanele care viziteaza site-ul. Pentru ca site-ul nostru sa functioneze fara probleme, va trebui optimizat in mod profesional si pentru acest lucru, va trebui sa stim ce imbunatatiri trebuiesc aduse site-ului. Optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare inseamna si simplificarea datelor, adica mai putine fisiere JavaScript, mai putine CSS-uri sau combinarea acestora, imagini mai putine, etc. Este foarte important si serverul unde este hostat site-ul. Sunt servere care nu suporta nginx sau xcache, care sunt vitale pentru un site.

Teste de Optimizare SEO

Exista in Internet, website-uri profesionale pentru testarea paginilor Web. Trebuie doar sa adaugi URL-ul, Ex. http://romania-seo.ro si sa testati viteza de incarcare in browser, cate fisiere JavaScript si CSS, incarca site-ul, daca aveti exces de imagini si multe alte teste avantajoase. Unde putem testa site-ul!

 

 

Dupa testele respective, puteti instala in Mozila Firefox, Page Speed, de la Google. Pentru instalare si configurare Page Speed, am creat un articol separat in care veti gasi toate detaliile. Mergi la: Articol Page Speed.

Imaginile din site le puteti optimiza cu Yahoo Smush – Optimizare Imagini. Trebuie doar sa incarcati imaginea, o optimizati si o adaugati in site peste imaginea veche. Acest tool online este extrem de avantajos, imaginile din site vor fi mult mai mici si site-ul se va incarca mult mai repede. Trebuie sa retineti ca o imagini incarcata in site, trebuie sa indeplineasca anumite conditii si anume – dimensiunea imaginii si descrierea „alt”. Aveti mai jos un exemplu:

<img title=„Optimizare SEO” alt=„Optimizare SEO – Performanta Site” width=„200” height=„60” />

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus