Sari la conținut

Optimizare Directoare Web

Optimizarea Directoarelor WebOptimizare Directoare Web – acest articol nu este creat numai pentru persoanele sau firmele care detin un director Web, ci si pentru cei care fac inscrieri in directoare sau chiar pentru detinatorii de site-uri care mai inscriu site-ul lor in directoare Web romanesti sau straine.

Lucrul cel mai important pentru un director Web, este sa aiba URL-uri SEO Friendly, apoi sa fie optimizat corect si aici ma refer in mod special la optimizarea onpage. Firma noastra detine trei directoare Web si le puteti da ca exemplu de site-uri optimizate.

  • PcAlba Romania Procent de optimizare 95%, cu Page Speed
  • Romania SEO.com Procent de optimizare 96%
  • SEO-Link.ro – Director Web Procent de optimizare 99%

Daca observati, toate directoarele noastre au un procent de optimizare peste 90%, este foarte greu sa gasesti directoare Web, cu asa procent de optimizare si chiar site-uri care prezinta servicii SEO, nu au un procent de optimizare bun. In ultimul timp, Google pune un mare accent pe optimizarea onpage, daca ati observat, exista optiune si in Google Webmaster Tools.

Script-urile folosite pentru directoarele Web, nu sunt optimizate corect inca de la instalare. Este foarte usor sa descarci un script gratuit si sa creezi un director Web. Greul vine cand se incepe promovarea, un site care nu este optimizat corect are slabe sanse de reusita.

Mai multe detalii despre: Cum testez un site! . In acest articol veti invata cum sa testati un website. Daca detineti un director Web si doriti o optimizare profesionala, puteti apela la serviciile noastre de optimizare.

Save

Înapoi sus