SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Mesagerie Instant Facebook

Mesagerie Instant Facebook

Mesagerie instant Facebook

Mesagerie Instant Facebook – Facebook, are cateva aplicatii bune care se pot folosi pentru diverse servicii. Cu putin timp in urma a fost lansata o alta aplicatie de tip messaging. Aceasta aplicatie le da posibilitate utilizatorilor de iPhone, sau Google Android, sa comunice.

Aplicatia Facebook Messenger, permite transmisia de mesaje instant prin diverse conexiuni. Un foarte mare avantaj este si trimiterea de imagini sau organizarea de conferinte. Nu se stie inca cati utilizatori va avea aceasta aplicatie insa, orice inceput este creat pentru un pas inainte.

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol