SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Meniuri HTML Online

Meniuri HTML Online

Meniuri HTML Online – de foarte multe ori la crearea unui website, am avut persoane carora nu le placea modelul de meniu. Crearea unui meniu pentru un Meniuri Online - Meniuri HTMLwebsite este destul de greu, trebuie sa stii CSS, HTML, PHP, JavaScript, in functie de modelul meniului ales. Intr-un alt articol am prezentat „Crearea butoanelor CSS3”, care cred ca ajuta pe foarte multi dezvoltatori de site-uri. Acum vom face prezentarea unui nou tool, in care puteti dezvolta un meniu pentru site-ul Dvs., pe diverse culori.

In sectiunea „Meniuri Online”, exista posibilitati multiple de dezvoltare meniuri HTML. Operatia este foarte simpla, alegeti culoarea, nemele meniurilor (paginile din site), modificati marimea fontului, inaltimea si latimea meniului si multe alte optiuni profesionale. Dupa stabilirea dimensiunilor si culorilor, ramane doar sa generati codul si sa il adaugati in site-ul Dvs.

EXEMPLU DE MENIU HTML ONLINE

Dupa navigarea in sectiunea de Meniuri HTML Online, veti avea in partea de sus un meniu generat automat. Puteti alege culoarea dorita, optional daca doriti si casuta de cautare, rotunjiti colturile sau le puteti modifica, modificati marimea fontului si generati codul. Daca optati si pentru casuta de cautare, va trebui sa adaugati un cod si intr-un fisier JavaScript (.js).

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol