Skip to content

Inscriere automata in motoare de cautare!

Inscriere automata in motoare de cautareCe ar trebui sa stim despre inscrierea automata in motoarele de cautare! In functie de optimizarea si promovarea unui site Web, majoritatea vizitelor vin din motoarele de cautare si in special din Google. Exista foarte multe motoare de cautare insa nu pot spune ca sunt de ajutor. Fara ajutorul motoarelor de cautare, vizitele pe site-ul nostru ar fi foarte putine, trebuie sa folosesti site-uri de publicitate sau sa ajuti site-ul prin trimiterea de email-uri la diverse firme sau persoane. Calitatea informatiilor oferite conteaza foarte mult si de aici se poate vedea prezenta unui website in cautarile organice.

Exista foarte multi webmasteri sau persoane care se ocupa de promovarea unui website si folosesc tool-uri speciale de adaugare automata in motoarele de cautare. Acest lucru este totalmente gresit. Inscrierea automata in motoarele de cautare nu ne ajuta cu nimic, chiar ne poate face rau site-ului pentru ca poate fi considerat SPAM. Google, de exemplu urmareste link-urile din site-urile care sunt indexate deja. Daca site-ul meu este nou, in primul rand va trebui sa il adaug in Google Webmaster Tools, sa adaug in site codul de la Google si sa creez un sitemap. Daca avem posibilitatea adaugarii unui link pe un site deja existent care sa duca catre site-ul nou, automat site-ul nostru poate aparea in cautari intr-un timp foarte scurt.

Exista foarte multe reclame in Internet care spun ca adauga un site in peste 1000, de motoare de cautare. Chiar nu este indicat sa folosim aceste servicii care de fapt ne pot face rau. Puteti alege inscrierea manual in cateva directoare Web, bune si adaugarea de continut relevant in site.

STRUCTURA UNUI WEBSITE NOU

Un website nou trebuie sa aiba cel putin 10-15, link-uri interne. Aici pot intra cateva pagini standard cum ar fi pagina de contact, sitemap, etc. si cateva articole sau produse. Nu este indicat sa demarati cu site-ul finalizat, adica sa adaugati toate produsele sau serviciile, acest lucru nu ne ajuta. Daca aveti spre exemplu un magazin online, incercati sa adaugati cateva produse zilnic, pana la finalizare. Adaugarea de continut proaspat in mod constant, ajuta la promovarea site-ului. Daca astazi am creat un articol in site sau am adaugat un produs in magazinul online, cel mai indicat este sa il publicam si in retelele sociale importante.

In concluzie, sfatul meu este sa evitati inscrierea automata in motoarele de cautare. Daca dorim ca site-ul nostru sa apara in cautarile organice, va trebui sa fim documentati in acest domeniu. Un website care urca in mod natural, va fi stabil si nu risca intrarea in Google Dance.

Back To Top