SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Inbound Link

Inbound Link

Inbound Link

Inbound Link – acestea se mai numesc si backlink-uri, adica link-urile care vin catre site-ul nostru. Cele mai importante link-uri, vin de la site-urile care au articole asemanatoare cu continutul nostru si din acel articol sau pagina, pleaca un link catre site-ul nostru. Inbound Link-urile, sunt foarte importante pentru credibilitatea site-ului nostru mai ales daca vin de la site-uri cu continut relevant.

Fiecare link care pleaca din site-ul nostru chiar daca are optiunea nofollow, cu siguranta va transmite si autoritatea sau linkjuice-ul, avut de site-ul nostru. Nu trebuie sa va feriti de schimbul de link (link exchange), este chiar important insa, trebuie sa aveti grija unde sa fie acest link. De exemplu pe mine nu ma intereseaza link-urile in footer, practic nu prea aduc avantaj mai ales daca sunt venite de la site-uri fara autoritate.

Inbound Link, inseamna de fapt increderea altor site-uri in continutul creat de tine sau intr-o anumita pagina a site-ului tau. Cu cat avem mai multe backlink-uri de valoare, cu atat creste si credibilitatea site-ului nostru si chiar puterea in link-uri. Daca observati in partea de sus, am adaugat un link catre o pagina de link exchange, de pe Computerscom.ro iar de la acel articol, am adaugat un link catre acest site si mai exact catre un articol pe care se promoveaza expresia SEO Alba.

Save

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol