Cursuri, conținut principal
Servicii de optimizare SEO

Inbound Link

Inbound Link

Inbound Link – acestea se mai numesc si backlink-uri, adica link-urile care vin catre site-ul nostru. Cele mai importante link-uri, vin de la site-urile care au articole asemanatoare cu continutul nostru si din acel articol sau pagina, pleaca un link catre site-ul nostru. Inbound Link-urile, sunt foarte importante pentru credibilitatea site-ului nostru mai ales daca vin de la site-uri cu continut relevant.

Fiecare link care pleaca din site-ul nostru chiar daca are optiunea nofollow, cu siguranta va transmite si autoritatea sau linkjuice-ul, avut de site-ul nostru. Nu trebuie sa va feriti de schimbul de link (link exchange), este chiar important insa, trebuie sa aveti grija unde sa fie acest link. De exemplu pe mine nu ma intereseaza link-urile in footer, practic nu prea aduc avantaj mai ales daca sunt venite de la site-uri fara autoritate.

Inbound Link, inseamna de fapt increderea altor site-uri in continutul creat de tine sau intr-o anumita pagina a site-ului tau. Cu cat avem mai multe backlink-uri de valoare, cu atat creste si credibilitatea site-ului nostru si chiar puterea in link-uri. Daca observati in partea de sus, am adaugat un link catre o pagina de link exchange, de pe Computerscom.ro iar de la acel articol, am adaugat un link catre acest site si mai exact catre un articol pe care se promoveaza expresia SEO Alba.

Save

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus