SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Fara extensie HTML sau PHP

Fara extensie HTML sau PHP

Am optimizat destule site-uri create manual in PHP, sau HTML. Majoritatea site-urilor la navigarea catre pagini secundare au extensia .html, sau .php, in URL. Nu este un lucru rau insa, parca mai frumos arata fara Fara extensie PHP sau HTMLextensie. De exemplu pagina de servicii va fi cam asa – http://site.ro/servicii.php, mai frumos ar fi – http://site.ro/servicii/. Aceste optiuni se pot aplica in fisierul .htaccess si nu este un lucru foarte greu. Voi lua ca exemplu un website creat in HTML, aici avem doua variante, adaugarea unui cod in fisierul .htaccess sau crearea unei structuri de directoare in care putem adauga cate un index.html, in fiecare director.

Cod de eliminare extensie .html

[raw] [/raw]

Cod de eliminare extensie .php

[raw] [/raw]

 

Putem crea o structura de directoare in care sa existe cate un fisier index.html. Spre exemplu, pentru pagina de contact voi crea un director /contact, in care voi adauga fisierul contact.html, redenumit in index.html. La accesarea in browser a paginii de contact, in loc de http://site.ro/contact.html, voi avea – http://site.ro/contact/.

 

In general, site-urile create in HTML, au continut mai putin, este destul de greu sa creezi multe pagini. In cazul in care va hotarati sa aplicati aceste optiuni, nu uitati ca trebuie sa faceti redirect 301, pentru fiecare URL, daca site-ul este deja indexat. Sa presupunem ca pagina noastra de contact are urmatorul URL – http://site.ro/contact.html. Am facut trecerea la http://site.ro/contact/. In fisierul .htaccess, voi aplica urmatorul cod:

 

[raw] [/raw]

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol