SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Domeniu Nou – Recuperare site!

Domeniu Nou – Recuperare site!

Ieri dimineata am scris un articol despre recuperarea dupa Google Penguin si voi crea o statistica despre cum evolueaza noul nume de domeniu. Pot spune ca am fost putin stresat din cauza ca nu stiam in cat timp voi avea prima pagina Google, pe expresiile promovate si iata ca dupa doar o zi, site-ul nostru are prima pagina pe doua din expresiile principale. Google a fost foarte generos, am primit click-urile de pe Plus One si intr-un timp foarte scurt, prima pagina. Iata cum stam dupa numai o zi cu un nume de domeniu nou:

  • Expresia ” SEO ” – Locul 9
  • Expresia ” Servicii SEO ” – Locul 9
  • Expresia ” Optimizare SEO ” – Locul 43
  • Expresia ” SEO Optimizare ” – Locul 25

Este posibil ca in urmatoare zile, site-ul sa aiba cresteri sau scaderi pana se va sRecuperare Site - Domeniu Noutabiliza. Important este ca am scapat de lucrurile rele, adica link-uri venite de la site-uri slabe, directoare web, slabe si chiar comentariile de pe blog-uri. In mai mult de 20%, din articolele postate pe acest site, avem link-uri catre pagina de start pe diverse expresii. Trimiterea este facuta catre domeniul romania-seo.ro, urmeaza sa modificam cate 1-2 link-uri din trei in trei zile, pentru evitarea eventualelor probleme cu pinguinul.

Referitor la partea de promovare, vom renunta la directoarele Web, slabe. Vom inscrie site-ul doar in cateva directoare bune si pentru moment nu vom mai comenta pe blog-uri. In functie de evolutia site-ului, vom aplica doar serviciile pentru mentinerea pe prima pagina pentru expresiile promovate.

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: https://computerscom.ro, https://seo.org.ro, https://seobiz.ro

Nu sunt Comentarii

Sorry, the comment form is closed at this time.