Sari la conținut

Domeniu Nou – Recuperare site!

Ieri dimineata am scris un articol despre recuperarea dupa Google Penguin si voi crea o statistica despre cum evolueaza noul nume de domeniu. Pot spune ca am fost putin stresat din cauza ca nu stiam in cat timp voi avea prima pagina Google, pe expresiile promovate si iata ca dupa doar o zi, site-ul nostru are prima pagina pe doua din expresiile principale. Google a fost foarte generos, am primit click-urile de pe Plus One si intr-un timp foarte scurt, prima pagina. Iata cum stam dupa numai o zi cu un nume de domeniu nou:

  • Expresia ” SEO ” – Locul 9
  • Expresia ” Servicii SEO ” – Locul 9
  • Expresia ” Optimizare SEO ” – Locul 43
  • Expresia ” SEO Optimizare ” – Locul 25

Este posibil ca in urmatoare zile, site-ul sa aiba cresteri sau scaderi pana se va sRecuperare Site - Domeniu Noutabiliza. Important este ca am scapat de lucrurile rele, adica link-uri venite de la site-uri slabe, directoare web, slabe si chiar comentariile de pe blog-uri. In mai mult de 20%, din articolele postate pe acest site, avem link-uri catre pagina de start pe diverse expresii. Trimiterea este facuta catre domeniul romania-seo.ro, urmeaza sa modificam cate 1-2 link-uri din trei in trei zile, pentru evitarea eventualelor probleme cu pinguinul.

Referitor la partea de promovare, vom renunta la directoarele Web, slabe. Vom inscrie site-ul doar in cateva directoare bune si pentru moment nu vom mai comenta pe blog-uri. In functie de evolutia site-ului, vom aplica doar serviciile pentru mentinerea pe prima pagina pentru expresiile promovate.

Înapoi sus