SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Dezvoltare Web

Dezvoltare Web

Dezvoltare Web - Pagini Web ProfesionaleDezvoltare Web – oferim clientilor servicii de creare site si design web dinamic, profesional. Crearea paginilor Web, este un serviciu pentru care trebuie sa ai inclinatie, sa folosesti o cromatica profesionala si sa dai clientului ce cere. Daca firma sau compania Dvs., detine un website care nu este actualizat sau este prea rece, puteti apela la serviciile noastre de web design.

 

Firma noastra va poate ajuta prin branding complet, design de logo sau banner, materiale corporate si web design, dezvoltare de aplicatii online si multe alte servicii din domeniul SEO si Web Design. Dupa parerea noastra, cele mai importante aspecte sunt calitatea si timpul. Nu este usor sa alegi o persoana care sa se ocupe de design-ul site-ului sau de optimizarea acestuia. In general discutiile se duc telefonic si nu ai probe concrete despre capacitatile persoanei care ofera acele servicii. Noi am creat un material in care se poate testa un site, puteti vedea daca ofertantul are un site de prezentare optimizat – Citeste: Cum testez un site Web

 

In ultimul timp am dezvoltat site-uri pe platforme gratuite cum ar fi WordPress sau Joomla. Persoanele care doresc un site Web, nu investesc multi bani si doresc crearea unui site intr-un timp scurt. Un Sistem de management al continutului (CMS),  este o aplicatie cu care se poate administra si configura un site. Acest sistem este dezvoltat special pentru a putea fi utilizat interactiv de un numar mare de utilizatori. Promovarea acestor platforme se face si mai usor pentru ca o expresie se poate promova prin mai multe metode.

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol