SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Design Romania

Design Romania

 

Design RomaniaDesign Romania – Un website cu un design atragator, poate avea succes. Este chiar placut cand vezi imagini bine asezate in text si care au legatura cu imaginile template-ului. Vad in Internet foarte multe site-uri cu o cromatica profesionala, create de webdesigneri specializati in acest domeniu. Pentru un website este foarte important sa se incarce in browser intr-un timp foarte scurt altfel, utilizatorii nu au nervi sa astepte secunde bune, pur si simplu renunta si aleg o alta varianta.

Din punctul meu de vedere si din experienta pe care o am in acest domeniu, majoritatea imaginilor ar trebui incarcate cu comenzi in fisierele CSS. Vad site-uri care chiar fac abuz de imagini, tot felul de punctulete si liniute sau butoane de diverse marimi, acest lucru ingreuneaza incarcarea in browser, prea multe imagini. Imaginile pot fi optimizate (micsorate), daca o imagine are 300 Kb, se poate ajunge cu ea si la 18-20 Kb insa, scade putin claritate.

Firma noastra poate dezvolta orice model de site Web si finalizarea proiectului este in momentul in care clientul va fi multumit. Pot spune ca foarte multe persoane din strainatate, prefera serviciile noastre pentru ca sunt ieftine si website-urile sunt create profesional, chiar avem specialisti in acest domeniu, persoane capabile care respecta expresia "Design Romania"

Tag-uri:
, ,
Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol