SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Cum optimizez un site !

Cum optimizez un site !

Cum optimizez un site In majoritatea articolelor create de mine, am incercat sa spun si altora ce ar trebui facut pentru un pas inainte in motoarele de cautare. Greu, este adevarat insa nu imposibil si daca suntem tipicari, nu avem cum sa nu reusim. Am scris pe poza din stanga ” Numai adevar”, pai da, chiar asta fac.

Indicatii – Cum Optimizez un site !

Cum optimizez un site!Articolul de fata este despre „cum optimizam un site” si voi incerca sa promovez aceasta expresie insa, este invatatura pentru persoanele care doresc sa promoveze un site, pagina, produs sau articol. Cum am procedat:

Am luat o imagine de pe Internet, am redimensionat-o cu Photoshop si i-am dat numele „cum optimizez un site.jpg”. Pai da ! Asta promovez si asa ar trebui sa fie numele imaginii din articol sau pagina. Nu puteam lasa imaginea cu dimensiunea luata de pe Internet, toata lumea stia de unde provine asa ca am „ciuntit-o” putin. Sper ca si voi faceti la fel, daca nu, riscati altele, pe Internet se stie tot !

Titlul si descrierea articol-ului, il vedeti, are legatura cu expresia pe care o promovez. Daca promovez expresia „gogosari”, asta ar trebui sa am in titlu, in descriere, o imagine cu numele „gogosari” si un continut in care sa apara expresia respectiva de cateva ori, nu pusa la voia intamplarii, textul trebuie sa fie relevant.

Nu cred ca pare greu, este un fel de aritmetica a limbii romane, adica sa stii unde sa „arunci”, cate o expresie sau cate un cuvant cheie. Bun, am pus cam tot, ar mai trebui un link de la expresia „cum optimizez un site„, catre o pagina inferioara sau articol si iata ca l-am pus ! Cred ca ati inteles modul in care ar trebui sa arate un articol sau o pagina, chiar trebuie sa respecte niste reguli altfel, astia care duc site-urile sus, nu te baga in seama, ramai undeva in spate si business-ul tau are de suferit.

Acum ce mai ramane de facut ! Pai am sa mai fac un link, catre acest articol de la o pagina sau vad eu de unde, il public in retelele sociale importante, daca pot il inscriu si in 2-3 directoare si iata cum in 2-3 zile sunt pe prima pagina Google, sau chiar in primele locuri cu acest articol si expresia ” cum optimizez un site” ! Ce credeti, este greu ?

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

2 Comentarii
  • Romania SEO
    Adaugat la 13:36h, 05 septembrie Răspunde

    Corect ce spui insa, nu uita ca site-ul are doar aproape doua luni, nu se poate bate cu site-uri deja consacrate. Timpul este in favoarea celor care vor sa realizeze ceva, parerea mea!

  • Marina
    Adaugat la 13:08h, 05 septembrie Răspunde

    vad ca esti acum pe pozitia 9 in google la cautarea „Cum optimizez un site” si daca tinem cont ca nu este o concurenta asa de mare pe aceasta fraza ………..

Adaugati un comentariu la acest articol