Cursuri, conținut principal
Servicii de optimizare SEO

Crearea butoanelor CSS3

Butoane CSS3 onlineCrearea butoanelor CSS3 – Daca doriti sa creati un buton cu link catre o anumita pagina si sa alegeti culorile potrivite pentru site-ul Dvs. puteti folosi pagina noastra de creare a butoanelor in mod automat. In acesta sectiune puteti alege culoarea, dimensiune, marimea font-ului si textul, colturi rotunjite sau normale si multe alte optiuni profesionale.

Mai jos am creat doua butoane cu link catre pagina respectiva. Dupa stabilirea text-ului si a culorilor, dati click pe optiunea " Arata Cod", din partea dreapta-jos, a paginii si inserati codurile respective. Veti avea generate doua coduri, unul HTML si unul CSS. Codul HTML, il adaugati in articol sau pagina (in mod sursa), iar codul CSS, in unul din fisierele CSS, care sunt incarcate in site.

ATENTIE!! – GENERAREA COD-ULUI ESTE CSS3

Generarea cod-ului se face in CSS3, daca site-ul Dvs., nu foloseste CSS3, va trebui sa eliminati cateva optiuni pentru validare. In caz contrar site-ul nu va mai fi valid CSS nivel 2.1. Testarea de validare se poate face aici: Validare CSS

Ce nu exista in CSS 2.1, dar exista in CSS 3:

  • filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient
  • background-image: linear-gradient
  •  -webkit-box-shadow:
  • -moz-box-shadow:
  • box-shadow:

Acestea sunt cateva din optiunile CSS, care nu sunt suportate in CSS2 dar se pot elimina din cod-ul generat.

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus