SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Crearea butoanelor CSS3

Crearea butoanelor CSS3

Butoane CSS3 onlineCrearea butoanelor CSS3 – Daca doriti sa creati un buton cu link catre o anumita pagina si sa alegeti culorile potrivite pentru site-ul Dvs. puteti folosi pagina noastra de creare a butoanelor in mod automat. In acesta sectiune puteti alege culoarea, dimensiune, marimea font-ului si textul, colturi rotunjite sau normale si multe alte optiuni profesionale.

Mai jos am creat doua butoane cu link catre pagina respectiva. Dupa stabilirea text-ului si a culorilor, dati click pe optiunea " Arata Cod", din partea dreapta-jos, a paginii si inserati codurile respective. Veti avea generate doua coduri, unul HTML si unul CSS. Codul HTML, il adaugati in articol sau pagina (in mod sursa), iar codul CSS, in unul din fisierele CSS, care sunt incarcate in site.

ATENTIE!! – GENERAREA COD-ULUI ESTE CSS3

Generarea cod-ului se face in CSS3, daca site-ul Dvs., nu foloseste CSS3, va trebui sa eliminati cateva optiuni pentru validare. In caz contrar site-ul nu va mai fi valid CSS nivel 2.1. Testarea de validare se poate face aici: Validare CSS

Ce nu exista in CSS 2.1, dar exista in CSS 3:

 • filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient
 • background-image: linear-gradient
 •  -webkit-box-shadow:
 • -moz-box-shadow:
 • box-shadow:

Acestea sunt cateva din optiunile CSS, care nu sunt suportate in CSS2 dar se pot elimina din cod-ul generat.

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

1Comentariu
 • Consultanta Web
  Adaugat la 21:26h, 08 noiembrie Răspunde

  Ar mai trebui dezvoltat putin articolul…
  Ca butoane CSS3 gata facute, recomand:
  hellohappy.org/css3-buttons/
  zurb.com/playground/radioactive-buttons
  papermashup.com/pretty-css3-buttons/

Adaugati un comentariu la acest articol