Skip to content

Creare site Prezentare – Web Design

Website-urile de prezentare se creaza destul de usor. Daca aveti o firma si doriti un website de prezentare, puteti utiliza o platforma gratuita WordPress, Joomla, TYPO3, sau o alta platforma de acest gen. Firma noastra poate crea un website de prezentare doar pentru suma de 190 Euro. Acest gen de website poate avea oricate pagini sau categorii, in functie de structura aleasa. Design-ul  este ales de Dvs., arhitectura website-ului va fi profesionala, URL-urile SEO si veti avea un panou de administrare in limba romana.

Solutia propusa de noi (creare site de prezentare), va ofera multiple posibilitati de administrare si configurare, creare pagini, articole, categorii, subcategorii si meniuri, etc. In panoul de administrare veti avea si un sistem de statistica cu vizitele venite din Google, pe expresiile promovate, numar de vizite si locatia, etc. Sistemul se poate updata si nu exista probleme de securitate.

Design – Cromatica

Design-ul este stabilit de client prin exemple de template-uri sau cu alte exemple de site-uri din Internet. In cazul in care doriti un website personalizat (unic), noi il putem crea in PHP sau HTML. Website-urile create in PHP sau HTML, vor avea preturi in functie de numarul paginilor, structura, servicii, etc.

Structura SEO

Structura propusa de noi este foarte usor de administrat. Orice pagina, categorie sau articol adaugat in site va avea URL unic, posibilitati de adaugare titlu, descriere, tag-uri. La adaugarea unei pagini sau articol de prezentare, veti avea un modul care va ajuta la optimizare, adica veti fi indrumat cum sa fie titlul, descrierea, daca exista H1, H2, etc. Orice persoana poate crea un articol sau o pagina bine optimizata, nu trebuie sa aveti cunostinte SEO.

Asistenta in vederea organizarii site-ului

Dupa crearea si prezentarea site-ului, noi va prezentam partea de administrare si va explicam modul in care puteti administra site-ul. Panoul de administrare va fi in limba romana sau engleza. Am discutat cu foarte multe persoane despre modul de administrare si s-au descurcat excelent. Indiferent de pagina sau articol, aveti posibilitati de adaugare imagini, video, tabele, grafice, fonturi de diverse marimi si culori, etc.
Un astfel de website poate fi dezvoltat in maxim 5 zile. In general noi creem site-ul pe unul din serverele noastre si la final il mutam la firma de hosting aleasa de Dvs., sau pe serverele noastre.

Back To Top