SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Coduri .htaccess – Redirectare

Coduri .htaccess – Redirectare

Coduri Redirectare .htaccessCoduri .htaccess – exista foarte multe cazuri in care trebuie sa apelam la fisierul .htaccess. Pentru ca aceste cod-uri nu sunt cunoscute de toti webmasterii sau de persoanele care detin site-uri, am sa dau cateva exemple importante de redirectare domenii, pagini, articole, subdomenii si altele. Cod-urile adaugate in fisierul .htaccess mai sunt si in functie de serverul unde este hostat site-ul, multe firme de hosting au diverse restrictii sau sunt servere unde nu au update de PHP, etc. Am discutat cu cineva despre o redirectare de la un domeniu vechi, la un domeniu nou si codul arata cam asa:

Redirect 301 / http://romania-seo.ro

[contentdivider]

Aceasta redirectare nu este tocmai OK, daca la firma de hosting am 3-4 domenii hostate, se poate intampla ca redirectarea sa se  faca pentru toate domeniile daca domeniul principal este cel cu redirect. In exemplul de mai sus, am facut un redirect de la un domeniu vechi (slash "/", inseamna redirectarea radacinii, a tuturor URL-urilor din domeniu), catre domeniul romanbia-seo.ro.

 

Redirectare domeniu

 

 

Redirectarea unei pagini sau articol

 

 

Redirectare pentru servicii

Daca doriti ca vizitatorii sa fie redirectionati catre o alta pagina pentru a putea face modificari in site, puteti folosi un redirect din .htaccess, cu optiunea de excludere a IP-ului Dvs. Trebuie doar sa creati un fisier HTML si sa il adaugati in /root (public_html, sau unde sunt fisierele si directoarele site-ului). IP-ul specificat in .htaccess, va fi ignorat.

 

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

1Comentariu
 • Leo
  Adaugat la 13:14h, 13 februarie Răspunde

  De ce in cazul redirectului URL

  Redirect 301 /link-vechi http://site.ro/link-nou/
  linkul nou catre care ma duce dupa redirect are la final 2 //

  am scris in htaccess:

  Redirect 301 /cainii-nostrii/pui ciobanescgermantartlau.ro/cainii-nostrii/pui-ciobanesc-german/

  iar in browser dupa redirect link-ul este:

  ciobanescgermantartlau.ro/cainii-nostrii/pui-ciobanesc-german// <—- //

  rog un rasp pe e-mail va rog… multumesc!

Adaugati un comentariu la acest articol