Cursuri, conținut principal
Servicii de optimizare SEO

Cat costa SEO!

Cat costa SEO! – am tot raspuns la astfel de intrebari si m-am gandit sa creez un articol in care sa explic cum se platesc aceste servicii si ce inseamna optimizarea pentru motoarele de cautare sau ce inseamna servicii SEO. Foarte multe persoane fac confuzie intre optimizare si promovare sau poate eu vad aceste servicii altfel. Din punctul meu de vedere, optimizarea unui website se refera la optimizarea on page, adica optimizarea titlurilor, a descrierilor, a imaginilor, fisierele CSS si JavaScript, etc. Intr-un cuvant, optimizarea unui website aduce imbunatatiri site-ului si ajuta la incarcarea mai rapida in browsere.

Promovarea WebPromovarea se refera la cresterea naturala a site-ului in cautarile efectuate pe motoarele de cautare. Nu poti promova un site daca nu este optimizat, este ca si cum as pune in picioare un pantof si apoi pantalonii, in cele din urma voi reusi insa este destul de greu. Chiar astazi discutam cu o persoana care a creat un website pentru o firma si avea URL-uri de genul „/index.php?pagina=inchirieri.php”, am fost contrariat ca acest lucru nu conteaza. Este total gresit, acel site nu are URL-uri SEO Friendly, nu este apt pentru promovare. Daca un website cu URL-uri SEO, prezinta aceleasi servicii, cu siguranta va fi in fata mea la cautarile pe Google, sau alte motoare. In promovarea unui website, trebuiesc eliminate toate problemele legate de optimizare.

Cat costa SEO!

Serviciu de optimizareUn serviciu de optimizare pentru motoarele de cautare, costa 120 de Euro. Nu este o suma mare, avantajul fiind chiar foarte mare pentru un site. Dupa acest serviciu, website-ul poate fi promovat cu usurinta, ramane doar sa testam concurenta pe cuvintele sau expresiile cheie si sa stabilim un pret pentru fiecare in parte. Cum procedam daca un client cere promovarea unui website! In primul rand, testam daca site-ul este optimizat, daca exista probleme in site, sugeram un serviciu de optimizare si abia dupa acel serviciu vom stabili pretul pentru promovare. Site-urile care nu sunt optimizate corect, pot avea o crestere de 100%, in cautari numai cu optimizarea, fara o promovare profesionala. Preturile pe promovare se pun in functie de concurenta pe acel domeniu, daca concurenta este slaba si pretul va fi mic. Sunt foarte multe persoane care scriu pe Google, expresia „cat costa SEO„, raspunsurile nu pot veni fara o testare profesionala si nimeni nu poate garanta un loc in Google, fara un test de optimizare, de concurenta si de stabilitate a site-ului.

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus