SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Casa Enache Scrovistea

Casa Enache Scrovistea

Casa Enache ScrovisteaCasa Enache Scrovistea –  Un website de prezentare al unui hotel care merita vizitat. Colaborarea cu persoana care conduce hotelul, a inceput in urma unui test SEO, care a fost cerut pentru acest website. Din discutiile pe care le-am avut, am ajuns la concluzia ca site-ul ar trebui modificat. Am creat un exemplu pe o platforma WordPress si persoana respectiva a fost multumita. Actualmente ne ocupam de promovarea acestui site pentru cateva cuvinte si expresii cheie pentru care ar trebui sa apara in Google, la cautarile organice.

Zona unde este amplasat hotelul si confortul oferit de Casa Enache Scrovistea, arata ca persoanele din conducerea acestui hotel au gusturi si sunt interesati sa ofere clientilor servicii bune, intr-un cuvant isi respecta afacerea.  Am inteles ca zona respectiva este atestata istoric din perioada geto – dacică, sec. II – I inainte de Chr. si mai apoi locuita, disputata in toate timpurile, (atestata documentar in 1476), arsa si distrusa in multiple randuri de tatari si de turci ea a renascut mereu. Schitul Balteni se afla in la intrarea in satul cu acelasi nume – pe partea dreapta – din comuna Peris a judetului Ilfov. Schitul Balteni – Traditia marturiseste ca Manastirea Balteni a fost ridicata pe locul unui schit mai vechi, construit de legendarul Negru Voda.

Din punctul meu de vedere, acest hotel ar trebui vizitat! Vizitati site-ul: Casa Enache Scrovistea

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol