Cursuri, conținut principal
Servicii de optimizare SEO

Anunturi Gratuite

Anunturi Gratuite – dupa multe teste si statistici efectuate in Internet, la site-urile de anunturi online, am hotarat sa creem un site de acest gen. Posibilitatile de adaugare a unui anunt, modul de prezentare si partea de SEO, a site-ului, sunt extrem de importante pentru promovarea unui astfel de site. Am testat destule site-uri de anunturi gratuite si am ales o configurare simpla, un mod de administrare simplu, care ajuta la buna administrare a anunturilor postate.

Din punctul nostru de vedere, un website de anunturi online daca nu are o configurare profesionala, nu va avea nici o data succes. In general, persoanele care adauga anunturi din diverse domenii, nu se limiteaza la un singur site, sansele de vanzare a unui produs sau serviciu sunt destul de mici daca anuntul va fi pe un singur site. Problema este prezentarea anuntului respectiv, descrierea, titlul, imaginile sunt la fel pe toate site-urile si asta este un dezavantaj. Dezavantajul este pentru website-ul de anunturi si chiar si pentru persoana sau firma care posteaza acel anunt.

Website de Anunturi Gratuite OnlineMotoarele de cautare nu iubesc continutul duplicat si la astfel de site-uri asta se intampla, anunturile nu sunt relevante. Acesta a fost motivul creerii unui website care sa stie SEO, sa faca prezentarea anunt-ului in mod profesional. Imaginile se modifica automat, descrierea se genereaza automat din descrierea anuntului, titlul la fel. In cazul in care doua persoane vor posta un anunt de genul – „Vand BMW 320”, scripul trebuie sa rezolve aceasta problema.

Am rezolvat si partea de adaugare a unui anunt gratuit fara inregistrare, foarte important pentru utilizatori. Este destul de greu sa complectezi un formular cu cerinte depasite, obligatorii, chiar si numarul de papuci ar fi in stare sa il ceara alte site-uri, deranjant dupa parerea mea. La adaugarea unui anunt pe site-ul nostru, trebuie doar sa adaugati un nume si o adresa de email. In cazul in care adresa de email nu este valida, persoana care posteaza anuntul nu va putea modifica datele de contact sau anuntul respectiv. Dupa crearea anuntului, sistemul va genera o parola si se va trimite automat la adresa de email specificata.Save

Save

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus