Skip to content

WordPress – Tabele in WordPress

Tabele in WordPress – pentru ca din ce in ce mai multi webmasteri utilizeaza platforma WordPress, voi incerca sa prezint cele mai bune plugin-uri, care fac diverse servicii pentru administrarea si configurarea unui website. Aceasta platforma poate fi utilizata pentru aproape orice model de website si nu trebuie sa fii Tabele in WordPressprogramator sau specialist in domeniul SEO, pentru realizarea un website de prezentare. Daca proiectul este mai complicat, atunci trebuiesc invatate macar notiunile de baza pentru administrarea acestei platforme. Platformele gratuite se invata din mers. Daca dezvolti un proiect pe o anumita platforma, va trebui sa te documentezi pentru setarile care trebuiesc aplicate.

Astazi voi prezenta un plugin care ajuta la dezvoltarea de tabele in WordPress. Exista optiuni de tabel si in editarea articolelor sau a paginilor WordPress insa, au optiuni mai putine si design-ul este mai slab. Plugin-ul prezentat de noi are optiuni de selectare, de cautare, de inserare imagini, etc. in mod grafic, din panoul de administrare WordPress. Voi crea un exemplu de tabel in care voi prezenta preturi pentru servicii SEO si Web design.

[table id=1 /]

Dupa cum vedeti, tabelul nostru de preturi arata destul de bine. In partea de administrare, exista posibilitati de combinare a coloanelor sau randurilor, se poat sterge sau ascunde coloane sau randuri. Eu cred ca acest plugin este de ajutor pentru cei care folosesc tabele in articolele din site. Plugin-ul respectiv se numeste WP Table Reloaded si se poate descarca de aici: Descarcati plugin pentru adaugare Tabele in WordPress

Plugin-ul respectiv este compatibil si cu veriunea 3.4, WordPress. Procentul de optimizare al site-ului nu scade (cititi: Cum testez un site), spun acest lucru pentru ca foarte multe plugin-uri, scad procentul de optimizare al site-ului. Acele plugin-uri nu sunt utilizate si nici prezentate de noi. In cazul in care aveti probleme in configurare, ne puteti scrie un email sau lasati aici un comentariu.

Back To Top