SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

WordPress SEO

WordPress SEO

WordPress SEO – ce ar trebui sa stim! Dupa parearea mea, suntem tara cu cei mai multi utilizatori ai platformei WordPress. Datorita acestei platforme putem crea un website intr-un timp foarte scurt, cu un design placut (datorita template-urilor gratuite sau pe bani) si chiar bine securizat. In doar cativa pasi, voi explica ce trebuie sa facem dupa instalarea WordPress. Dupa finalizarea instalarii si logarea in sistemul de administrare va trebui sa:

  • setam permalinks – mergem la setari (meniul din stanga), accesam Setari – Legaturi permanente si bifam optiunea „Numele articolului”. In acest mod vom avea link-uri SEO Friendly.
  • Plugin SEO – plugin-urile WordPress SEO, ne ajuta sa adaugam, titluri, descrieri, cuvinte cheie, pentru fiecare articol, pagina sau categorie din website. La ora actuala dupa parerea mea, cel mai bine cotat plugin pentru SEO, este WordPress SEO By Yoast.
  • Cache – un plugin foarte bun pentru cache este W3 Total Cache. Acest plugin va ajuta la incarcarea mai rapida a site-ului in browser.

WordPress SEO

In functie de profilul site-ului, puteti folosi diverse plugin-uri. Nu uitati sa cititi comentariile atunci cand descarcati un plugin! Exista plugin-uri din cauza carora site-ul nostru se poate incarca foarte greu in browser sau care au chiar probleme de securitate. Datorita acestor plugin-uri, putem pierde datele din site.

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol