Sari la conținut

WordPress SEO

WordPress SEO – ce ar trebui sa stim! Dupa parearea mea, suntem tara cu cei mai multi utilizatori ai platformei WordPress. Datorita acestei platforme putem crea un website intr-un timp foarte scurt, cu un design placut (datorita template-urilor gratuite sau pe bani) si chiar bine securizat. In doar cativa pasi, voi explica ce trebuie sa facem dupa instalarea WordPress. Dupa finalizarea instalarii si logarea in sistemul de administrare va trebui sa:

  • setam permalinks – mergem la setari (meniul din stanga), accesam Setari – Legaturi permanente si bifam optiunea “Numele articolului”. In acest mod vom avea link-uri SEO Friendly.
  • Plugin SEO – plugin-urile WordPress SEO, ne ajuta sa adaugam, titluri, descrieri, cuvinte cheie, pentru fiecare articol, pagina sau categorie din website. La ora actuala dupa parerea mea, cel mai bine cotat plugin pentru SEO, este WordPress SEO By Yoast.
  • Cache – un plugin foarte bun pentru cache este W3 Total Cache. Acest plugin va ajuta la incarcarea mai rapida a site-ului in browser.

WordPress SEO

In functie de profilul site-ului, puteti folosi diverse plugin-uri. Nu uitati sa cititi comentariile atunci cand descarcati un plugin! Exista plugin-uri din cauza carora site-ul nostru se poate incarca foarte greu in browser sau care au chiar probleme de securitate. Datorita acestor plugin-uri, putem pierde datele din site.

Înapoi sus