Sari la conținut

WordPress – Meniu derulant articole

Wordpress - Crearea unui meniu derulant

WordPress – Crearea unui Meniu derulant pentru articoleam scris cateva articole despre optimizarea platformei WordPress si spuneam ca este foarte indicat sa nu folosim prea multe plugin-uri. Daca exista posibilitate de editare a fisierelor PHP, ar fi indicat sa adaugam codurile necesare direct in fisierele PHP. In partea dreapta (sidebar), veti vedea un meniu derulant pentru articolele create pe site, este mult mai usor pentru vizitatori sa gaseasca un articol daca acceseaza acel meniu.

In template-ul site-ului, veti gasi un fisier care se numeste sidebar.php, il descarcati pe computer si il editati cu un editor de text (wordpad, notepad). Copiati codul de mai jos si il adaugati in acest fisier, salvati si il adaugati iarasi pe server.

Puteti alege o singura categorie pentru afisarea articolelor, eu am ales categoria "Stiri SEO". Cred ca exista si plugin-uri care sa faca acest serviciu insa, este mult mai simplu sa adaug codul respectiv acolo unde doresc. Cu cat folosim mai putine plugin-uri, cu atat site-ul nostru se va incarca mai repede in browser.

Înapoi sus