SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

WebroDesign

WebroDesign

Test SEO, pentru WebroDesign – în urma comentariului Dvs., am testat site-ul şi am ajuns la următoarele concluzii:

  • Platforma – WordPress (o alegere foarte bună)
  • Website-ul este compatibil cu dispozitivele mobile însa, procentul de optimizare este cam slăbuţ. La o testare cu PageSpeed Isights, procentul pentru mobile este de doar 72%.
  • Nu folosiţi un fişier robots.txt. Acest fişier este foarte important şi nu ar trebui să lipsească din structura unui website.
  • Website-ul Dvs., este tradus parţial sau mai exact, folosiţi o temă la care nu aţi tradus în româneşte, câmpurile importante şi câteva URL-uri.
  • Nu aveţi o parte de Blog! Cred că folosiţi o categorie din secţiunea portofoliu pentru blog.
Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol