SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Validare CSS

Validare CSS

Validare CSSValidare CSSun website profesional ar trebui sa fie valid CSS si XHTML. Validarea CSS, este mult mai simpla si pentru asta incercam sa venim in ajutorul vizitatorilor Romania SEO. Un website ar trebui sa fie compatibil cu toate browserele. Exista browsere care nu sunt asa de stricte la validare, au un altfel de sistem de randare si aici ma refer la browserul Mozila Firefox, care este mult mai permisiv din acest punct de vedere. Crawlerele motoarelor de cautare sunt educate sa catalogheze un website, in momentul in care pe site-ul nostru sunt foarte multe erori, nota noastra poate fi in scadere.

W3C, este un website care ne poate ajuta la validarea CSS. Trebuie doar sa adaugam link-ul catre site-ul nostru si sa testam daca site-ul este valid CSS. In cazul in care se gasesc erori, puteti sa copiati codul valid din partea de jos a paginii si sa il adaugati in fisierul CSS. Opratia nu este grea, doar un copy/paste si problema este rezolvata. In cazul site-urilor care au mai multe fisiere CSS, aceasta operatie poate fi facuta pentru fiecare fisier in parte sau se pot combina fisierele CSS, in doar unul singur. Un link catre: Detalii despre combinarea fisierelor CSS si JavaScript, pe site-ul Computerscom.ro. Daca doriti sa stiti mai multe despre validarea CSS3, am creat un articol pe seo-optimizare.com.

Testati daca site-ul Dvs., este valid CSS: Validare CSS

Save

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol