SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Update Page Rank Noiembrie 2011

Update Page Rank Noiembrie 2011

Page Rank Noiembrie 2011

Se pare ca am avut dreptate in articolul ” Page Rank 2012„, update-ul sa facut in data de 7 Noiembrie, in jur de ora 22. Update-ul acesta nu a fost foarte generos, foarte putine site-uri au crescut si foarte multe au scazut. Pentru site-ul nostru suntem totusi fericiti ca am ramas la Page Rank 4, este adevarat, am scazut de la Page Rank 6, la 4. Website-ul nostru a luat PR 6, in 4 August 2011, dupa numai doua luni de viata si am banuit ca va avea o scadere la urmatorul update. Sunt site-uri cu vechime de cel putin 5 ani si au un Page Rank, destul de mic.

Comparatia facuta de noi intre site-urile care au scazut si cele care au avut o crestere de 1 procent, sau au ramas la nota data de Google in data de 4 August, duce la urmatoarele concluzii si este foarte putin probabil sa ne inselam:

Ce conteaza la cresterea Page Rank!

  • Constanta in postarea de articole
  • Publicarea de articole in retelele sociale
  • Back-link-ri
  • Butonul Google Plus One (doar o parere)

Cum stam dupa acest update de Page Rank!

  • http://romania-seo.ro – de la PR 6 la PR4
  • http://computerscom.ro – de la PR 3 la PR4
  • http://pcalba.ro – de la PR 3 la PR4
  • http://imobiliare-vile – a ramas la PR3
  • http://seo-g.ro – a ramas la PR3
  • http://servicii-seo.org – de la PR0 la PR2

Website-urile pe domeniul SEO, din Romania, cresc foarte greu in Page Rank, majoritatea sunt cu Page Rank 3-4, sau maxim 5. Realizarea cea mai mare pe care am avuto acum, este cresterea director-ului PcAlba.ro, de la Page Rank 3, la 4. Sunt foarte putine directoare Web, puternice in Romania, cu Page Rank mare.

Save

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol