SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Toolbar Google Page Rank Octombrie

Toolbar Google Page Rank Octombrie

Google Page RankGoogle Page Rank – suntem in 06 Octombrie, 2011, ora 8 dimineata, chiar incepusem sa savurez cafeaua si ma uitam pe site-uri. Sincer m-am blocat! Unul din site-urile mele a sarit de la Page Rank 6, la Page Rank 0! Uau, ce poate fi? Am intrat si pe alt site, acelasi lucru. Ce D-zeu? Am intrat pe Google.ro, tot Page Rank 0, atunci m-am linistit, se intamla ceva cu toolbar-ul de Page Rank. Nu mai lucreaza pe nici un browser, ce sa fie oare?

 

Cred ca Google are probleme sau se mai face inca un update de Page Rank, nu ar fi de mirare, au trecut deja doua luni de la ultimul update. Anul acesta au fost foarte multe modificari in algoritmii Google, se vede ca acolo chiar se munceste. Din punctul meu de vedere, Google Page Rank, este ceva bun pentru un website, chiar placut cand vezi bara aproape plina cu verde. Ar fi pacat sa se renunte la acest serviciu!

 

Solutia Page Rank Toolbar

Puteti instala Google Toolbar sau SEO Quake. Google Toolbar nu lucreaza pe versiunile noi de Firefox, il puteti instala pe Internet Explorer. Multe tool-uri nu mai lucreaza, Google a facut modificari si este posibil sa existe diverse probleme pe servere sau pur si simplu au pus "disable", la Toolbar Google Page Rank!

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol