SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

SEO Online – Suport SEO

SEO Online – Suport SEO

Suport Online SEO – pentru firma noastra, comunicarea prin email este putin mai grea daca se doresc raspunsuri urgente. Datorita numarului mare de adrese pe care le controlam, am hotarat sa dezvoltam un sistem de comunicare instant, pe care dorim sa il prezentam ca si un serviciu pe care il putem dezvolta si altor firme. Acest sistem de comunicare se poate dezvolta pe departamente – departament vanzari, contabilitate, servicii, etc. In partea de administrare se pot adauga utilizatori (persoane care dau relatii), pe fiecare departament in parte.

SEO OnlineDe exemplu pentru departamentul contabilitate voi stabili o anumita persoana pentru discutia cu clientii, discutii referitoare la plati, facturi, etc. Persoana care da relatii pe un anumit departament, se va loga cu username si parola. In momentul in care o persoana doreste cateva relatii, sistemul va inregistra toata discutia in vederea controlarii de catre administrator.

Acest sistem se instaleaza separat, se genereaza un cod care va fi adaugat in locatia in care dorim sa fie afisata imaginea de online/offline. La accesarea cu mouse-ul de catre un vizitator, sistemul va anunta (cu sunet), persoana care da relatii pe departamentul respectiv si va stabili un canal separat de discutii. In cazul in care pe unul din departamente nu exista persoana care sa dea relatii, sistemul va deschide automat un sistem de email.


Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol