Sari la conținut

SEO Online – Suport SEO

Suport Online SEO – pentru firma noastra, comunicarea prin email este putin mai grea daca se doresc raspunsuri urgente. Datorita numarului mare de adrese pe care le controlam, am hotarat sa dezvoltam un sistem de comunicare instant, pe care dorim sa il prezentam ca si un serviciu pe care il putem dezvolta si altor firme. Acest sistem de comunicare se poate dezvolta pe departamente – departament vanzari, contabilitate, servicii, etc. In partea de administrare se pot adauga utilizatori (persoane care dau relatii), pe fiecare departament in parte.

SEO OnlineDe exemplu pentru departamentul contabilitate voi stabili o anumita persoana pentru discutia cu clientii, discutii referitoare la plati, facturi, etc. Persoana care da relatii pe un anumit departament, se va loga cu username si parola. In momentul in care o persoana doreste cateva relatii, sistemul va inregistra toata discutia in vederea controlarii de catre administrator.

Acest sistem se instaleaza separat, se genereaza un cod care va fi adaugat in locatia in care dorim sa fie afisata imaginea de online/offline. La accesarea cu mouse-ul de catre un vizitator, sistemul va anunta (cu sunet), persoana care da relatii pe departamentul respectiv si va stabili un canal separat de discutii. In cazul in care pe unul din departamente nu exista persoana care sa dea relatii, sistemul va deschide automat un sistem de email.

Înapoi sus