Sari la conținut

Strategii de Promovare Web

Strategii de Promovare Web


Strategii de Promovare Web – promovarea web, sau serviciul de optimizare off-page, ajută la promovarea unui website în motoarele de căutare în vederea creşterii numărului de vizitatori pentru vânzarea serviciilor sau produselor oferite de compania Dvs. Pentru promovarea unui website sunt câteva strategii standard, pe care le poate folosi orice persoană sau webmaster, cu cunoştinţe minime de SEO, după o analiză SEO, creată de o persoană sau o companie specializată în acest domeniu.

Metode şi analize în promovarea web

  • Optimizare SEO On-page – în mod normal, unui website ar trebui să i se aplice un serviciu de optimizare SEO on-page, înaintea serviciului de promovare pentru motoarele de căutare.
  • Analiza cuvintelor cheie – în serviciile oferite de compania Dvs., există cuvinte cheie pentru care se va face promovarea Web. Aceste cuvinte cheie sunt stabilite de Dvs., sau de compania care se ocupă de promovarea afacerii Dvs., pe Internet. Este foarte important să va gândiţi şi la cuvinte de legatura, nu doar – “avocat”, sau “avocat Stanciu”. Persoanele care fac căutări pentru diverse servicii sau produse folosesc tot felul de expresii.
  • Analiza concurenţei – aici va trebui să analizăm ce oferă site-urile concurente, care este strategia lor, ce avantaje au faţa de site-ul Dvs.
  • Conţinutul website-ului, optimizarea conţinut-ului – acest serviciu ar trebui aplicat în optimizarea SEO on-page. Conţinutul de calitate, unic şi cu o densitate de cuvinte cheie bună, va avea tot timpul succes. Este foarte important să adaugăm conţinut proaspăt,  prin descrierea serviciilor sau prin descrierea unor produse, etc.
  • Link Building, construirea link-urilor către site – acest serviciu este destul de complicat şi uneori riscant pentru că site-ul poate fi penalizat. Website-urile care oferă link-uri de calitate sunt greu de găsit şi în general se plătesc. Aici picăm în cealaltă extremă, cumpararea de link-uri, care este împotriva termenilor şi condiţiilor impuse de Google. Cel mai sigur mod de acumulare a link-urilor, sunt reţelele sociale şi site-urile din aceaşi nişa, care ne pot oferi un link de pe o expresie care are legatură cu ce servicii prezentăm în website-ul nostru.

Agenţia noastră de Web Design, vă oferă consultanţă pentru toate serviciile SEO, de care aveţi nevoie. Trebuie doar să complectati formularul cu datele cerute de noi şi veti primi un email cu rezultatul dorit în cel mai scurt timp. Acest serviciu de analizare şi testare a unui website ia destul timp, drept pentru care va trebui sa achitaţi suma de [color]10 Euro, prin Paypal, sau direct în contul companiei noastre.[/color]


FORMULAR ANALIZĂ SEO

[formcraft id=’4′]
Înapoi sus