Skip to content

Stiri Page Rank

Stiri Page Rank

Stiri Page Rank – Nu stiu cat este de important sa stiti cum a evoluat ultimul update de Page Rank ! Pentru noi este cat se poate de importnat pentru ca ne putem face o idee despre acest serviciu. Ultimul update de Page Rank, a avut loc in data de 4 August. Lucrurile importante pe care noi le-am observat ar fi urmatoarele:

  • Articolele create pana in data de 27 Iulie 2011, au avut crestere de Page Rank
  • Intre data de 4 August (cand a avut loc update-ul) si 25, August, in afara de update-ul principal a mai avut loc o schimbare si mai exact, in 25 August, unul din articolele noastre a sarit de la Page Rank 0, la 4. Articolul este: Expert SEO

Daca facem un rezumat al acestor statistici, vom vedea ca algoritmul Google Page Rank, lucreaza tot timpul. Nu avem siguranta si garantia ca asta se intampla insa, asa reiese din ultima statistica efectuata de noi. Pentru ca zilnic vom scrie cate un articol, putem intelege cum se desfasoara update-ul de Page Rank. Incercati sa faceti legatura prin link, de pe expresii cheie catre pagini si articole din site si cu siguranta veti avea realizari.

Back To Top