SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

SEO WordPress

SEO WordPress

SEO WordPressSEO WordPress – In articolele create de mine pentru diverse servicii SEO sau configurari de platforme cum ar fi Joomla, WordPress, Drupal, Magento, etc. am incercat sa usurez munca vizitatorilor site-ului meu in speranta ca voi fi mai cunoscut si voi beneficia de mai mult respect intre profesionistii SEO, din Romania. Cu siguranta nu toti dezvaluie anumite secrete, mai ales pentru platformele gratuite si modul de promovare. Fiecare are un standard si in functie de imprejurari ( ma refer la site-urile care promoveaza cuvinte cheie grele ), aplica altfel serviciile.

Modul meu de gandire este altfel si cu siguranta exista multe persoane ca mine, poate si din cauza varstei, nu mai este invidie, vezi altfel lucrurile si lucrezi pentru a te intretine, nu mai mergi pe "pricopseala, vorba romanului ! Bun, am sa dau cateva detalii importante despre WordPress si ma voi referi special la continutul duplicat pe care il puteti vedea in Webmaster Tools. In momentul in care ai mai multe articole, WordPress, genereaza automat pagini, de exemplu – /page-1/, /page-2/, etc. Aceste pagini pot avea acelasi titlu si aceeasi descriere. Continutul duplicat face rau site-ului, motoarele de cautare te pot decontoriza, puterea site-ului scade si in acelasi timp site-ul scade in cautari. Ce putem face pentru platforma WordPress ! In /wp-content/themes/numele temei/, exista un fisier header.php, copiati codul de mai jos si il adaugati intre <head> si </head>. In acest mod, paginile generate automat vor avea optiunea "noindex,follow", lucru bun, vom scapa de continutul duplicat !

 

<?php if ( is_paged() ) { ?>
<meta name=”robots” content=”noindex,follow” />
<?php } ?>

 

SEO WORDPRESS – CONTINUT DUPLICAT – Un alt secret, este configurarea fisierului robots.txt. Acest fisier trebuie sa existe in orice model de site Web, chiar daca este platforma gratuita sau un site in HTML. Fisierul respectiv este un fisier text, care poate fi creat cu notepad si optiunile aratate de mine le puteti copia acolo.

 

Descarca robots.txt

 

CONFIGURARE ROBOTS.TXT – In cazul in care ati creat un director cu un anumit continut si nu vreti sa fie indexat, doar adaugati in partea de sus la optiunile cu Disallow, directorul dorit. Acestea au fost doua dintre multe alte optiuni de configurare SEO WordPress, sper sa va ajute si promit ca voi reveni cu noi articole pentru a avea un site de succes.

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

1Comentariu
  • MasterChef Romania
    Adaugat la 06:34h, 23 august Răspunde

    Folosesc pe un website platforma WordPress si iti multumesc pentru aceste informatii deoarece mereu mi-am batut capul sa imi creez un fisier robots.txt cat mai bun.

    Iti recomand sa adaugi si informatii legate de utilizarea anumitor pluginuri seo pentru wordpress, gen All in One Seo Pack si.. altele.

    Numai bine!

Adaugati un comentariu la acest articol