SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

SEO si Relevanta

SEO si Relevanta

 

SEO si Relevanta – De multe ori, persoanele care detin site-uri Web, nu pun accent pe relevanta unui articol sau a unei pagini. Profesionistii in domeniul SEO, stiu exact cum ar trebui sa fie un articol sau o pagina pentru a putea fi promovata bine. Din punct de vedere SEO, un articol sau un produs care trebuie promovat, ar trebui sa indeplineasca niste conditii – sa aiba un titlu bun, o descriere relevanta, o imagine care sa aiba numele expresiei sau cuvantului propus pentru promovare, un link si cel mai important o densitate foarte buna.

SEO da, dar RELEVANTA ?

SEO Relevanta

Lucrurile par destul de simple, greu este cand pui in practica ! Haideti sa vedem – cand fac descrierea unui serviciu sau produs, obligatoriu va trebui sa folosesc numele acelui produs sau serviciu.

Daca este folosit in exces, risc sa fie considerat spam, daca este folosit prea putin, risc sa nu fie promovat, daca descrierea nu este relevanta, adica daca nu are inteles pentru cel care o citeste, produsul sau serviciul respectiv nu va putea urca in cautari. Trebuie sa fii foarte bun in acest domeniu pentru a putea echilibra o pagina sau un articol incat sa fie promovat bine.

Un ajutor foarte mare vine din partea dezvoltatorilor de aplicatii pentru testare. Aici am pus acest tool de testare, luat de pe un site profesional. Incercati si vedeti cat de bine este optimizat site-ul sau pagina Dvs. Ca exemplu am luat acest site – http://romania-seo.ro si expresia „romania seo”, testati si vedeti ce nota veti primi !

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol