SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

SEO Magento

SEO Magento

SEO Magento

SEO Magento – Instalarea platformei Magento si setarea URL-urilor. Se stie ca aceasta platforma este un pic cam pretentioasa la servere, pot aparea diverse erori chiar si la instalare. Specialistii pentru aceasta platforma au avut foarte mult de munca.

Daca instalarea decurge corect si site-ul este echilibrat si structurat bine, Magento chiar este indicat pentru un magazin online. Este extrem de important sa pornesti cu un site nou, configurat bine. Optiunile pentru setarea URL-urilor in Magento, sunt destul de multe, poti lasa URL-uri normale, poti opta pentru extensie .html, sau poti avea un URL profesional gen – /seo-magento/. Eu prefer acest gen de URL si neaparat cu slash, la sfarsit. Daca la sfarsitul unui URL, exista slash, inseamna ca acea cale, este calea finala, daca nu exista, se intelege ca ar mai trebui sa urmeze ceva.

SETAREA URL-urilor IN MAGENTO

Dupa instalarea platformei Magento, primul lucru si cel mai important, este setarea URL-urilor.

 • Logare in sistemul de administrare
 • Din meniul de sus alegem „System”
 • Click pe „Configuration”
 • Din partea stanga alegem „Web”
 • In dreapta la optiunea „Search Engines Optimization„, alegem „Yes”
 • In meniul din stanga, mergem pe „Catalog”
 • Cautam optiunea „Product URL Suffix” si in loc de .html, punem un slash (/)

In general eu aleg sa nu i-mi apara si numele categoriei in URL. Acestea ar fi cateva din setarile de baza pentru platforma Magento. Indicat ar fi sa luati fiecare optiune in parte si sa incercati sa intelegeti la ce se refera, apoi probati pentru a vedea schimbarile.

ATENTIE !!

Dupa fiecare modificare va trebui sa stergeti Cache si sa reindexati datele. Reindexarea datelor se face din meniul System, Index Management. Bifati toate campurile si aplicati reindexarea. Daca optiunile de SEO Magento, sunt aplicate bine, cu siguranta site-ul Dvs. va avea succes.

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

1Comentariu
 • stefn
  Adaugat la 17:11h, 26 aprilie Răspunde

  salut, am o intrebare: unde faci seo-ul pentru home page si pentru fiecare produs in parte? ma refer la title, focus keyword-ul pentru acel produs, meta-keywords-urile, pe care le urmaresti pentru fiecare produs si sitemap-ul si asa mai departe?

Adaugati un comentariu la acest articol