Skip to content

SEO Gratis ! Oare se poate ?

SEO Gratis

SEO Gratis – frumoasa expresie, chiar frumoasa ! Pe site-urile mele, nu am scris acest gen de articole, pot spune ca nu am talent la scris si povestit insa, pe domeniul SEO, chiar ma descurc si pentru o persoana in varsta este destul de OK ! In anii de experienta pe care ii am in acest domeniu, am intalnit si am discutat cu aproape toate genurile de oameni, intelegatori, culti, oameni normali (ca si mine), oameni rautaciosi, chiar si cu oameni rai si ma refer in special la discutiile despre serviciile SEO, oferite de firma noastra.

Astazi, chiar am avut o discutie care "pune capac", te miri de unde si cum gandesc unii ca – "romanii este prosti !". Pai da, poate de saracie, probleme, sunt tineri si doresc sa-si asigure un viitor. La inceput muncesc pe putin si tot asa avanseaza insa, cand esti chiar calcat in picioare ripostezi, fiecare cum poate, unii tac si merg in alta directie si altii fac ce cred, bun, sau rau ! Ok ! Nu dam lectii de educatie, sa discutam despre SEO, asta este subiectul forte pe site-ul nostru si totusi – de unde mi-a venit in cap expresia – " romanii este prosti" si fac SEO gratis !

22.08.2011, in jur de ora 18, ora noastra ! Mobilul meu suna, numarul nu parea din Romania ! Aha ! Ma suna strainii, astia au bani. Au pe dracu, Doamne iartale pacatele, cum zicea bunelul meu, vor doar sa gaseasca prosti in Romania si culmea ca tot romani si ei. Ce propunere au avut ! Am sa relatez serviciile pe care ar fi trebuit sa le fac pentru suma de 400 Dolari/Luna.

  • Crearea unui website dupa cerinte
  • Optimizare
  • Prima pagina in Google.com, pentru 15 expresii cheie

Alooooo ! Eu nu am neamuri la Google si chiar daca as avea, cum sa lucru degeaba ? Oi fi roman, oi fi sarac dar nu si prost ! Persoanele respective au o firma in Atlanta, firma de urgente. Daca ai o teava rea si ghinionul sa se sparga, apelezi la ei, persoane serioase, vin repede, repara si uite cum scapi de probleme. Din punctul meu de vedere este corect, oamenii lucreaza si pe ce bani lucreaza nu va spun pentru ca chiar sunt bani. Business-ul lor depinde de SEO-istii din Romania, servicii ieftine, oameni saraci, lucra degeaba si ei prospera. Asa ca, hai la Romania, SEO gratis !

Back To Top