Sari la conținut

SEO 2012

SEO 2012SEO 2012 – Google este foarte interesat de oferirea unui mod de cautare simplu si eficient. Acest lucru a facut din Google, cel mai bun motor de cautare. Chiar ma intrebam – “Cum ar fi fara Google”. Modificarile aduse in anul 2011, au fost chiar foarte multe, pot spune ca este anul Google. Pe blogul lui Matt Cutts (specialist SEO Google), a fost pus un articol in luna Septembrie, care ofera posibilitate utilizatorilor acestui motor de cautare sa lase un comentariu despre cum ar dori sa fie Gooogle in 2012, ce imbunatatiri sa fie aduse. Au fost postate sute de comentarii cu diverse pareri si cred ca se vor aplica unele din ele.

PAREREA MEA DESPRE SEO 2012

Parerea mea despre SEO 2012, sau mai bine spus despre modul in care as dori sa arate Google, a fost scrisa in unul din comentariile pe blogul lui Matt. Chiar as dori ca rezultatele din cautarile organice pentru site-urile deja vizitate, sa apara ingrosate sau cu o alta culoare care sa se distinga mai bine. Acum au o culoare albastra spre rosu, putin mai pala si este un pic deranjant, adica nu se distinge bine. Nu stiu daca vor considera acest lucru un avantaj pentru utilizatorii Google, daca se va lua in considerare, pe mine ma va avantaja si chiar as fi incantat pentru ca am sugerat acest lucru.

Pe scurt despre SEO:

Ce este si ce inseamna SEO

Ce este SEOSearch Engine Optimization (SEO) – Optimizare pentru Motoarele de cautare, o multitudine de servicii care ajuta la optimizarea si promovarea paginilor Web, pentru primele pagini ale rezultatelor organice afisate in cautarile efectuate pe motoarele de cautare. Scopul acestor servicii este de a manipula favorabil ranking-ul expresiilor sau cuvintelor cheie propuse pentru promovare. Daca un website este optimizat si promovat corect, traficul pe site va fi in continua crestere. Din punctul meu de vedere, un site fara optimizare nu poate fi promovat.

Ce este SEM

Ce este si ce inseamna SEM

Ce este SEMSearch Engine Marketing – publicitate online (Marketing), pe motoarele de cautare. Acest serviciu se poate face in multe faze, fiecare expert in acest domeniu are un plan de bataie standard si poate fi modificat in functie de concurenta pe un cuvant cheie sau expresie. Marketing-ul Online, a inceput sa fie tot mai cunoscut in tara noastra, foarte multe firme si companii apeleaza la servicii de acest gen. Practic, expresia “Search Engine Marketing”, este o expresie pe care o promoveaza prestatorii de servicii SEO, in fond, este tot o promovare online sau promovare Web insa, concurenta fiind mare pe toate domeniile, fiecare incearca sa promoveze o expresie cat mai usor.

Ce este PPC

Ce este si ce inseamna PPC

Ce este PPC - plata pe clickPay Per Click (PPC) – plata pe click sau mai bine spus, cat platesti atat trafic vei avea. Acest serviciu are multe atractii si in general apeleaza la acest gen de servicii persoanele care nu fac diferenta intre traficul natural si cel fortat. Singurul serviciu de PPC, clar, este Google AdWords. La ora actuala, traficul nu mai ajuta la promovarea site-ului sau la cresterea Page Rank-ului, ajuta doar daca persoana adusa pe site este interesata de serviciile prestate de firma ta. Daca pretul unui click, este mare, nu inseamna ca este mai bun decat un pret mai mic! Important este sa stii ce inseamna PPC, sa organizezi campanii avantajoase bazate pe cuvinte de legatura.

Ce este SEO

Puteti lasa si Dvs., o parere despre SEO 2012, pe blog-ul lui Matt – Cum ar trebui sa fie Google in 2012 – pareri, opinii.

Înapoi sus