SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

SEO 2012 (rezumat)

SEO 2012 (rezumat)

SEO 2012 – pentru ca sunt in concediu undeva in varf de munte si conexiunea mea la Internet este destul de slaba, am studiat putin mai mult efectele negative ale motoarelor de cautare si in special cele de la Google. Anul acesta Google, a facut prea multe modificari, foarte multe companii au avut de suferit din diverse motive, fie ca au folosit metode SEO, neortodocse fie ca au folosit metode naturale. Sutele de algoritmi din Google, au dat Internet-ul peste cap, chiar nu mai stii ce si unde sa optimizezi, astazi esti bine si maine esti pe nicaieri, fara ceva modificari in site.

Exista foarte multe discutii in Internet, ca Google, este aproape de final, nu mai poate da rezultate relevante si atacurile asupra site-urilor bune sunt din ce in ce mai multe. Atata timp cat Google, detine monopolul in Internet, poate face ce doreste.

SEO 2012 - Detalii SEO in 2012Am studiat putin rezultatele afisate de Yahoo si Bing, pentru cateva expresii, total diferite rezultatele fata de cele din Google. Yahoo si Bing, scot in evidenta numele de domeniu, de exemplu pentru expresia „servicii SEO”, vor aparea in primele locuri site-urile – servicii-seo.ro, servicii-seo.org, etc. Rezultatele nu -mi se par tocmai bune pentru ca unul din aceste site-uri este al nostru si nu s-a muncit deloc la el, are cinci pagini si atat, prezinta doar servicii.

Prestatorii de servicii SEO, din Romania, nu mai pot tine pasul cu schimbarile algoritmilor Google, pentru ca nu mai sunt naturali. Poti munci la un website zi si noapte, doar adaugare de continut unic si link-uri naturale, a doa zi esti pe nicaieri, motivul? Nici un motiv, nu mai existi in cautari si gata! Daca afacerea noastra depinde doar de un singur site, este o greseala majora, trebuie sa prezinti serviciile pe cel putin doua site-uri altfel, afacerea poate fi distrusa in cateva minute.

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

3 Comentarii
 • Alexx
  Adaugat la 09:54h, 31 iulie Răspunde

  pai si ce e de facut , eu unul am cateva site-uri care le-am urcat inapoi pe pozitiiile pe care eram dar alte site-uri la care nu le-am facut nimic , si am dat doar niste articole in bloguri pe aceeasi nisa au disparut complet , imi poti spune si mie o solutie , mentionez ca lucrez pe seo de 3 ani si nu ma consider un zeu al seo-ului si tot caut sa invat deci ar fi bun in sfat 😉

 • Romania SEO
  Adaugat la 13:56h, 31 iulie Răspunde

  Sfatul meu este sa nu te limitezi la un website pe acest domeniu. Noi detinem 6 site-uri pe profil SEO. In cazul in care cade unul, promovam alt site. Nu putem promova toate sase o data, concurenta este prea mare. Solutii la penalizari nu gasesti, nu au gasit site-urile mari. Google nu mai are siguranta, vezi bine ca ei spun – daca site-ul tau a fost penalizat pe nedrept, fa contestatie! Mie nu m-i se pare corect, Google este depasit deja, prea multe tampenii face, chiar prea multe.

  In viitorul apropiat (spre toamna se preconizeaza), vor fi alte schimbari majore. Prea multe firme si companii a distrus Google si rezolvare nu exista. I-mi amintesc ca Matt Cutts, dadea o solutie pentru site-urile penalizate si anume schimbarea numelui de domeniu. Am facut si acest lucru, a fost bine trei saptamani si apoi la plesnit si pe asta, chiar fara motiv.

  Solutia – mai multe nume de domenii, adaugi continut si atat. Daca ai probleme, promovezi altul, alta solutie nu vad. Recuperarea este foarte grea si nu ai siguranta ca site-ul va reveni.

 • plummedia
  Adaugat la 16:43h, 02 august Răspunde

  Prea multe greseli si schimbari pentru cel mai mare motor de cautare din lume, sunt sanse mari ca pe viitor lumea sa se orienteze catre alte motoare de cautare

Adaugati un comentariu la acest articol